Οριστικά δεν κατεβαίνει ο Στάροβιτς, με σημαντικές απουσίες ΠΑΟΚ, Φοίνικας, πλήρης ο Ολυμπιακός

Οριστικά δεν κατεβαίνει ο Στάροβιτς, με σημαντικές απουσίες ΠΑΟΚ, Φοίνικας, πλήρης ο Ολυμπιακός

bet365

Παρά την μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ο Σάσα Στάροβιτς δεν πείστηκε να κατέβει στο φάιναλ φορ με τους «πράσινους» να παίζουν με τον Ράπτη λογικά βασικό διαγώνιο. Χωρίς ξένους ο ΠΑΟΚ, χωρίς απουσίες ο Ολυμπιακός.

Χωρίς τον βασικό του διαγώνιο θα αντιμετωπίσει αρχικά τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του φετινού πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα ο Σάσα Στάροβιτς ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» πως δεν σκοπεύει να έρθει στην Αθήνα για τα παιχνίδια και ο λόγος είναι καθαρά πως φοβάται τον κορονοϊό, αλλά και πιθανό τραυματισμό παίζοντας μετά από τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς προπονήσεις.

Οι... πράσινοι από την πλευρά τους προσπάθησαν όσο μπορούσαν να τον μεταπείσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι κόντρα στον ΠΑΟΚ θα κατέβουν με τον Ράπτη βασικό διαγώνιο και ακραίους τους Ανδρεόπουλο και Τσάτσιτς, ενώ θυμίζουμε πως οι Γιάκομπσεν και Ρανγκέλ ήταν στην Αθήνα όλο αυτό το διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη δεν θα έχει σίγουρα τους Αμπράο, Μάρσαλ που βρίσκονται σε Βραζιλία και Καναδά, αλλά και τον Μπιέλιτσα που είναι σε Σερβία. Οι δύο πρώτοι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ταξιδέψουν λόγω απόστασης, ενώ ο τρίτος δεν θα κάνει την διαφορά, καθώς στα 37 του και χωρίς προπονήσεις για πάνω από δύο μήνες, μέχρι να μπει σε ρυθμό θα έχει τελειώσει το φάιναλ-φορ. Όσον αφορά τον Βαν ντε Ντρις, ο Βέλγος ήθελε να έρθει για να παίξει, αλλά όπως όλα δείχνουν θα προτιμηθεί να μείνει για να μην υπάρξει κίνδυνος τραυματισμού. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ήταν σύμφωνος με την συνέχιση του πρωταθλήματος και πλέον κοιτάζει τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Πάμε τώρα στο άλλο ζευγάρι. Ο Φοίνικας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Πέπε Γκονζάλες με τον Αργεντίνο να αναχωρεί για την πατρίδα του, καθώς δεν ήθελε να διακινδυνέψει πιθανό τραυματισμό, με τον Μηλή να είναι αντικαταστάτης του, ένας παίκτης που ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα βασικός. Ο Μπουτούγιεβιτς βρίσκεται στη Σύρο και αναμένονται και οι Στοΐλοβιτς, Στερν, με τον Σλοβένο να είναι πιο δύσκολη περίπτωση από τον Σέρβο.

Τέλος ο Ολυμπιακός θα είναι η μοναδική ομάδα που θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και κυρίως όλους τους ξένους. Ο Γκέργκι δεν έφυγε για την πατρίδα, του, ο Φίνγκερ που μετά το τέλος της φετινής χρονιάς θα συνεχίσει στο Κατάρ είναι Αθήνα, όπως και οι Χουσάι, Τερβαπόρτι και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν προπονήσεις.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα