Σημαντική απώλεια για Φοίνικα με αποχώρηση Γκονζάλες

Σημαντική απώλεια για Φοίνικα με αποχώρηση Γκονζάλες

bet365

Λίγες βδομάδες πριν αρχίσουν και πάλι οι αγώνες στην Volley League με το φάιναλ-φορ στο ΟΑΚΑ, ο Πέπε Γκονζάλες αποχώρησε από την Σύρο, με τον Φοίνικα να ετοιμάζεται πλέον για τους αγώνες με τον Μήλη βασικό διαγώνιο.

Την στιγμή που οι ομάδες άρχισαν και τυπικά την προετοιμασία τους για την συνέχιση της Volley League η οποία θα διεξαχθεί αρχικά με το φάιναλ-φορ του ΟΑΚΑ και στην συνέχεια με τους τελικούς που θα γίνουν στις έδρες των φιναλίστ, είχαμε και την πρώτη σημαντική απώλεια. Απώλεια για τον Φοίνικα Σύρου, καθώς οι... πειρατές δεν θα έχουν στα ματς με τον Ολυμπιακό τον Πέπε Γκονζάλες. Ο Αργεντίνος διαγώνιος αν και ήταν στο νησί στην διάρκεια της καραντίνας, αναχώρησε για την πατρίδα τους και έτσι δεν θα αγωνιστεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με δεδομένη την απουσία του Γκονζάλες, ο Φοίνικας αναμένεται να παίξει με βασικό διαγώνιο τον Νίκο Μήλη, ο οποίος φέτος ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά, αλλά η έλευση του Αργεντίνου τον άφησε εκτός βασικού σχήματος. Πλέον στον Φοίνικα μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Ζίγκα Στερν ο οποίος αναμένεται μέσα στην βδομάδα, ενώ οι Μπουτσούγεβιτς και Στοΐλοβιτς βρίσκονται ήδη στη Σύρο και προπονούνται υπό την επίβλεψη του Γιάννη Ορφανού.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα