ΠΑΣΑΠ: «Παρά το ρίσκο, οι αθλητές θέλουν να κριθούν όλα στο γήπεδο»

Gazzetta team
ΠΑΣΑΠ: «Παρά το ρίσκο, οι αθλητές θέλουν να κριθούν όλα στο γήπεδο»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΑΠ αναφέρεται στην απόφαση της ΕΣΑΠ για συνέχιση της Volley League λέγοντας πως είναι υπέρ του να κριθούν οι τίτλοι στο γήπεδο, αλλά να τηρηθούν και οι συμφωνίες με τις ομάδες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ έχει ως εξής: «Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Volleyleague ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή στη δράση και την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου και την ανάδειξη πρωταθλητή μέσα στο γήπεδο, κάτι το οποίο αποτελεί κοινή επιθυμία όλων των αθλητών αλλά και των υγιών φιλάθλων. Παρά το ρίσκο για την υγεία τους, οι αθλητές τάσσονται υπέρ της έκβασης των αποτελεσμάτων μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, από τη στιγμή που θα εφαρμοστούν κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όσον αφορά τόσο στις προπονήσεις όσο και στην τέλεση των αγώνων, κάτι το οποίο θα επιβεβαιώνεται και από τον έλεγχο του αρμόδιου κλιμακίου του ΕΟΔΥ με το οποίο βρισκόμαστε σε επαφή. Παράλληλα, είναι αυτονόητο ότι μετά την επικύρωση της βαθμολογίας και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στο σύνολό του, θα τηρηθούν στο ακέραιο οι συμφωνίες που έχουν συνάψει οι ομάδες με τους αθλητές τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα