Βασικός στόχος η συνέχιση με το 1-4 για ΕΣΑΠ

Βασικός στόχος η συνέχιση με το 1-4 για ΕΣΑΠ

bet365

Την Παρασκευή θα κριθούν τα πάντα στην Volley League Ανδρών, με την πρόθεση να είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα κατευθείαν με τα πλέι οφ 1-4.

Μετά την απόφαση της ΕΟΠΕ για την Volley League Γυναικών και τις αντιδράσεις που υπήρξαν, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ που θα κρίνει την τύχη του ανδρικού πρωταθλήματος είναι ακόμα πιο σημαντική. Στόχος της Λίγκας είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, με τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να είναι αντίθετοι, ενώ αν τελικά δεν έχουμε επανέναρξη, για να κριθεί η τύχη του θα πρέπει να έχουμε το γνωστό 8/10, κάτι που ενώ αρχικά φαινόταν εύκολο, αρχίζει να μην είναι και τόσο.

Ένα από τα σενάρια που θα συζητηθούν στο ερχόμενο ΔΣ, είναι αυτό του να συνεχιστεί το πρωτάθλημα κατευθείαν με τα πλέι οφ 1-4. Να παίξουν δηλαδή οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Φοίνικας ο πρώτος με τον τέταρτο (λογικά με λιγότερα παιχνίδια όπως θα είναι και οι τελικοί) και ο δεύτερος με τον τρίτο και οι δύο νικητές τελικό.

Αν τελικά δεν αποφασιστεί ούτε αυτό, μένει να δούμε αν θα έχουμε οριστικό τέλος του πρωταθλήματος και αν θα υπάρξει πρωταθλητής. Θυμίζουμε πως στην προηγούμενη συνεδρίαση είχαμε 6 υπέρ του να βγει πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, αν δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, δύο να μην βγει (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) και δύο λευκά οι Φοίνικας και Ελπίδα. Μένει να δούμε αν τελικά θα βγει απόφαση για συνέχιση ή όχι και αν θα έχουμε πρωταθλητή, σε μια συνεδρίαση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα