Πέντε ώρες συνεδρίαση για να μην αποφασίσουν τίποτα...

Πέντε ώρες συνεδρίαση για να μην αποφασίσουν τίποτα...

bet365

Πηγαίνοντας από ψηφοφορία σε ψηφοφορία και από ιδέα σε ιδέα, μετά από πέντε ώρες τηλεδιάσκεψης το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ αποφάσισε, απολύτως τίποτα...

Όταν σας γράφαμε την Κυριακή για το σημαντικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ, τονίζοντας και ποια θα ήταν τα βασικά ζητήματα συζήτησης, είχαμε αναφέρει πως το πιο πιθανό είναι να μην προκύψει λύση και να πάμε ακόμα πιο πίσω στην λήψη απόφασης. Άλλωστε περιθώριο μέχρι τις 29 Μαΐου υπάρχει και στο διάστημα αυτό θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί λύση και να βρεθεί αυτό το 8/10 που απαιτείται.

Όσον αφορά το σημερινό ΔΣ της ΕΣΑΠ, για πέντε ώρες είχαμε ανταλλαγές απόψεων, πολλές ψηφοφορίες αλλά επί της ουσίας δεν έγινε το παραμικρό βήμα. Το μόνο που συμφώνησαν όλοι είναι πως δεν θα πέσει κανείς την χρονιά αυτή και ουσιαστικά πως δύσκολα θα βρεθεί λύση. Ουσιαστικά η μοναδική απόφαση που βγήκα ομόφωνα ήταν αυτή της διακοπής της συνεδρίασης και πλέον περιμένουμε να μάθουμε πότε θα οριστεί η επόμενη.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ έχει ως εξής: «Μετά από τέσσερις και πλέον ώρες συνεδρίασης και ύστερα από ομόφωνη απόφαση διακόπηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.

Οι αποφάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος της Volley League 2019-20 θα παρθούν στην συνέχεια της συνεδρίασης.

Στην σημερινή πολύωρη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ με θέμα την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος στην οποία συμμετείχαν όλα τα ΤΑΑ, δεν κατέστη δυνατή η επίτευξη της προβλεπόμενης ειδικής πλειοψηφίας (8 πλειοψηφικές ψήφους στις 10 ομάδες), σύμφωνα με το άρθρο 8 της από 24/04/2020 ΠΝΠ για την αλλαγή της προκήρυξης του πρωταθλήματος , συνολικά για όλες τις ομάδες με βάση την κατάταξή τους στον βαθμολογικό πίνακα και τόσο ως προς το ζήτημα της συνέχισης διεξαγωγής, όσο και ως προς αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος, με ανάδειξη ή μη πρωταθλητή.

Παρά το γεγονός ότι έγινε διεξοδική συζήτηση και αλλεπάλληλες ψηφοφορίες, κρίθηκε τελικά σκόπιμο να διακοπεί η συνεδρίαση , προκειμένου να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες προκειμένου η Πολιτεία να αποφασίσει το δυνατόν συντομότερα έναν σαφή και χρονικά προσδιορισμένο «οδικό χάρτη» επανεκκίνησης προπονήσεων και αγώνων της Volley League πάντα με γνώμονα την υγεία και ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.

Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό το αργότερο μέχρι το τέλος Μαίου (και σε κάθε περίπτωση ευθύς αμέσως υπάρξουν νεότερες εξελίξεις) το ΔΣ θα επανασυνεδριάσει, οπότε και θα αποφασιστεί οριστικά η τύχη του φετινού πρωταθλήματος».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα