Ταρνατόρος: «Θα περιμένουμε μέχρι τέλος του μήνα για φέτος, βάρος στο μέλλον» (vid)

Φώτης Καρακούσης
Ταρνατόρος: «Θα περιμένουμε μέχρι τέλος του μήνα για φέτος, βάρος στο μέλλον» (vid)

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος στην πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το τι θα γίνει για την φετινή χρονιά και στάθηκε στο βάρος που θα δοθεί στο μέλλον.

Σε εκπροσώπους του Τύπου μίλησε μέσα διαδικτύου ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος. Αναφέρθηκε στο παρόν και στα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και στο μέλλον, κοντινό που έχει να κάνει με το τι θα γίνει με το πρωτάθλημα, που έχει διακοπεί λόγω κορονοϊού, αλλά και μακρινό που έχει να κάνει όχι μόνο με την επόμενη χρονιά, αλλά τουλάχιστον την τελευταία τριετία.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Volley League που πριν την διακοπή ήθελε δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική του διάρκεια, ξεκαθάρισε πως υπάρχουν τρεις επιλογές αν δεν συνεχιστεί τελικά το πρωτάθλημα. Η πρώτη είναι κατάταξη ως έχει με τις ομάδες να βγαίνουν Ευρώπη, αλλά χωρίς πρωταθλητή. Η δεύτερη κατάταξη ως έχει με πρωταθλητή (ο πρώτος της βαθμολογίας που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Ολυμπιακός) και η τρίτη να αποφασιστεί πως ουσιαστικά το πρωτάθλημα δεν έγινε, αλλά εκεί θα υπάρξει πρόβλημα με την έξοδο στην Ευρώπη.

Σε ερώτηση για το τι θα προτείνει ο ίδιος ως πρόεδρος στο ΔΣ, ανέφερε πως θέλει κατάταξη αλλά με πρωταθλητή. Πριν βέβαια από όλο αυτό, ξεκαθάρισε πως στόχος όχι μόνο του ίδιου αλλά και της ΕΣΑΠ είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά αυτό θα το ξέρουμε μέχρι τέλος του μήνα. Τότε θα δούμε αν θα ανοίξουν τα γυμναστήρια, αν θα έχει βρεθεί λύση με τα πενταπλούν και θα μπορούμε να πούμε με μεγαλύτερη σιγουριά για το αν θα έχουμε συνέχεια του πρωταθλήματος και με ποιον τρόπο ή αν θα κλείσει η χρονιά με έναν από τους τρεις τρόπους που ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ ανέφερε.

Όσον αφορά τον υποβιβασμό αν τελικά υπάρξει διακοπή και πάλι ο Παντελής Ταρνατόρος ανέφερε τρεις περιπτώσεις. Η πρώτη είναι πως θα πέσουν κανονικά οι δύο τελευταίες ομάδες της Volley League και θα ανέβουν οι δύο πρώτες από Α2. Η δεύτερη πως δεν θα πέσουν, θα ανέβουν κανονικά οι άλλες και το επόμενο πρωτάθλημα θα έχει δύο ομάδες περισσότερες, αλλά για έναν μόνο χρόνο και η άλλη να ανέβουν οι ομάδες από Α2 και να δοθούν δύο κάρτες ελευθέρας, τις οποίες μπορούν να διεκδικήσουν και οι Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για την σημερινή συνέντευξη έχει ως εξής: «Tην πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο ελληνικό βόλεϊ αλλά και στον ελληνικό αθλητισμού από πρόεδρο επίσημου αθλητικού φορέα πραγματοποίησε με επiτυχία η Ε.Σ.Α.Π.

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. και διοργανώτριας του πρωταθλήματος Volley League Παντελής Ταρνατόρος για 100 λεπτά απάντησε στις ερωτήσεις τεσσάρων δημοσιογράφων που ήταν σε on line σύνδεση αλλά και δεκάδων άλλων που έστειλαν γραπτώς τις ερωτήσεις τους.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ απάντησε για όλους και για όλα στα δυνατά... σερβίς από τους δημοσιογράφους Στέφανο Λεμονίδη, Δημήτρη Τυχάλα και Φώτη Καρακούση. Τη συζήτηση συντόνησε ο Κώστας Ασημακόπουλος ο οποίος μετέφερε και τις ερωτήσεις όλων των εκπροσώπων του Τύπου. Η συνέντευξη έγινε με την τεχνική επιμέλεια του διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος της Ε.Σ.Α.Π. Γιώργου Κερκινέ.

Η Ε.Σ.Α.Π. ευχαριστεί τους εκπροσώπους του Τύπου για τον χρόνο που αφιέρωσαν και για την προσπάθεια τους να αναδειχτούν οι αγωνίες και τα προβλήματα του επαγγελματικού βόλεϊ και δεσμεύεται να καθιερώσει τις διαδικτυακές συνεντεύξεις Τύπου με όσους δημοσιογράφους επιθυμούν να λάβουν μέρος. Η Ε.Σ.Α.Π. ευχαριστεί κυρίως τους χιλιάδες φίλους του βόλεϊ που παρακολούθησαν με αγωνία τα όσα ελέχθησαν και υπόσχεται να διευρύνει την επικοινωνία και την ενημέρωση για τα θέματα του επαγγελματικού βόλεϊ.

Παρακολουθείστε όλη την συνέντευξη. Σε λίγη ώρα θα αναρτηθούν σε κείμενο τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης Τύπου».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα