Οι αρχηγοί ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ στον τηλεμαραθώνιο ΠΣΑΠ - gazzetta.gr

Gazzetta team
Οι αρχηγοί ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ στον τηλεμαραθώνιο ΠΣΑΠ - gazzetta.gr

bet365

Ο Γιώργος Πετρέας και ο Θάνος Τερζής εκπροσώπησαν το τμήμα βόλεϊ ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΤ και του gazzetta.gr και εξέφρασαν το δικό τους μήνυμα για την συλλογική πρωτοβουλία, ενώ ανήγγειλαν την συνδρομή και του ΠΑΣΑΚ το προσεχές διάστημα.

Το δικό τους μήνυμα ενότητας και στήριξης για να βγούμε πιο δυνατοί από την τωρινή κατάσταση έστειλαν οι αρχηγοί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, Γιώργος Πετρέας και Θάνος Τερζής στον τηλεμαραθώνιο των ΠΣΑΠ και gazzetta.gr, με τον κάπτεν των ερυθρολεύκων να αναγγέλλει την προσφορά και του ΠΑΣΑΚ στο εγχείρημα του αντίστοιχου ποδοσφαιρικού σωματείου.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Πετρέας δήλωσε:

«Οι καταστάσεις είναι πρωτόγνωρες, αν μας το έλεγαν πριν από δύο μήνες δεν θα το πιστεύαμε. Αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης, όχι μόνο στους αθλητές αλλά και σε όλο τον κόσμο, είναι από τα πράγματα πρέπει να το κρατήσουμε και όταν τελειώσει όλο αυτό. Εγώ είμαι ενθουσιασμένος με την πλειονότητα του κόσμου, γιατί θέλει να προστατεύσει τόσο τον εαυτό του όσο και τους τριγύρω του. Υπάρχει πάντα ένα μικρό τμήμα κόσμου που δεν θέλει να καταλάβει, αλλά εμείς οι πολλοί θα τους κάνουμε να καταλάβουν ότι είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση. Είναι οξύμωρο που μένουμε στα σπίτια μας, διότι εγώ που μένω στην Αθήνα, αν μου έλεγαν πριν ότι η οικογένειά μου χρειάζεται βοήθεια κι ότι ο μόνος τρόπος είναι να μείνω μακριά της δεν θα μπορούσα και πάλι να το πιστέψω. Πρέπει να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας, μη γελιόμαστε οι οικογένειες μας αποτελούνται και από άτομα από ευπαθείς ομάδες. Με αυτόν τον ιό όλοι είμαστε ευάλωτοι, αύριο μπορεί να βρίσκεται εκείνος σε αυτή τη θέση και αυτήν την πρωτοβουλία πρέπει ο καθένας να τη σκεφτεί σαν ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό του».

Αναλυτικά και το μήνυμα του Θάνου Τερζή: «Πρέπει να είμαστε όλοι οι αθλητές ενωμένοι. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Είναι δύσκολη κατάσταση αλλά ελπίζουμε να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή τη δοκιμασία. Όταν δεν βρισκόμαστε στο γήπεδο και τις προπονήσεις, προσπαθεί ο καθένας να βρει τη δίοδο επικοινωνίας του. Υπάρχει μια αίσθηση για περισσότερη ενότητα. Εμείς καλούμαστε να κάνουμε κάτι εύκολο, να μείνουμε σπίτι σε καραντίνα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα