Τον Βραζιλιάνο Αμπράο έκλεισε ο ΠΑΟΚ (vid)

Τον Βραζιλιάνο Αμπράο έκλεισε ο ΠΑΟΚ (vid)

Φώτης Καρακούσης
Τον Βραζιλιάνο Αμπράο έκλεισε ο ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Σε μια δοκιμασμένη στον Κώστα Δεληκώστα λύση, θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να συμφωνούν με τον 24χρονο Βραζιλιάνο ακραίο Ντάνιελ Ρουίζ Ροντρίγκο Αμπράο.

Με τον χρόνο να πιέζει απίστευτα, καθώς η αλήθεια είναι πως ειδικά φέτος υπήρξε μεγάλο πρόβλημα στην αγορά αναφορικά με τους ακραίους, ο ΠΑΟΚ θέλησε να προχωρήσει σε μια δοκιμασμένη λύση προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ιλίνιχ. Ο εκλεκτός του Κώστα Δεληκώστα είναι τελικά ον 24χρονος Βραζιλιάνος Ντάνιελ Ρουίζ Ροντρίγκο Αμπράο, ένας παίκτης που είχε την περίοδο 2018-19 στον Παμβοχαϊκό.

Ο 24χρονος και ύψους 1.95 ακραίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Σέσι και στην συνέχεια πήγε στην Ταουμπατέ (17-18) πριν έρθει στην Ελλάδα για τον Παμβοχαϊκό. Μάλιστα ο Αμπράο ήταν να παραμείνει στο Βραχάτι και την επόμενη χρονιά, ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του τον ανάγκασαν να φύγει και να επιστρέψει στην πατρίδα του παίζοντας στην Ριμπεράο Πρέτο Βόλεϊ.

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ είναι καλός στην υποδοχή και στην επίθεση, το μπλοκ δεν είναι το δυνατό του σημείο, ενώ σίγουρα δεν είναι και το μεγάλο όνομα που θα περίμενε ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Ωστόσο είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζει καλά ο Κώστας Δεληκώστας και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να κάνει την διαφορά στους «Θεσσαλονικείς» που δεν πήραν αυτά που θα ήθελαν από τον Ιλίνιχ τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Βραζιλιάνος.

Όσον αφορά το πέρασμά του από τον Παμβοχαϊκό, ο Αμπράο ξεκίνησε άσχημα, αλλά στην συνέχεια ήταν πολύ καλός, ενώ την 9η αγωνιστική αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης κόντρα στην Κομοτηνή 21 με 21/32 τελειωμένες επιθέσεις (ποσοστό αποτελεσματικότητας 66%). Η υποδοχή του ήταν 63% και 21% οι άριστες.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα