ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Τακουρίδης: «Να κατακτήσουμε το νταμπλ»

Τακουρίδης: «Να κατακτήσουμε το νταμπλ»

Τακουρίδης: «Να κατακτήσουμε το νταμπλ»

Την κατάκτηση του νταμπλ έθεσε ως στόχο για το 2020 ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης.

Ο έμπειρος κεντρικός του δικεφάλου αναφέρθηκε στους στόχους, στους νέους παίκτες και στο μέλλον της ομάδας, δηλώνοντας:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία. Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο και όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, γεμάτη στιγμές χαράς και επιτυχίας.

Για την ομάδα μας εύχομαι το 2020 να κατακτήσει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση και των δύο εγχώριων τίτλων, και αυτό να είναι η αρχή για μια δεκαετία όπου με σωστή δουλειά και προσπάθεια, ο ΠΑΟΚ θα κυριαρχήσει στο άθλημά μας.

Φυσικά θέλουμε τον κόσμο της ομάδας να είναι δίπλα μας και να συνεχίζει να μας στηρίζει σε αυτή την προσπάθεια γιατί μαζί τους η ομάδα γίνεται πιο δυνατή.

Θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου να είναι πάνω από όλα υγιείς και μακριά από τραυματισμούς. Στα νέα παιδιά που αναμένεται να ενσωματωθούν καλή αρχή και σε όλη την ομάδα να είναι δεμένη, όπως πάντα. Είμαι σίγουρος, με την σωστή δουλειά που γίνεται από όλους, σε λίγο καιρό που θα μπούμε στη κρίσιμη περίοδο που κρίνονται οι τίτλοι, η ομάδα θα παρουσιαστεί δυνατή και έτοιμη για τίτλους.

Για μένα προσωπικά, εύχομαι να πάει καλά η αποθεραπεία μου και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ώστε να προλάβω να βοηθήσω και εγώ, έστω και το ελάχιστο την ομάδα μας σε αυτή την προσπάθεια».