Πανταλέων: «Βλέπουμε την μετάβαση του Παναθηναϊκού στην κανονικότητα»

Gazzetta team
Πανταλέων: «Βλέπουμε την μετάβαση του Παναθηναϊκού στην κανονικότητα»

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Πανταλέων.

Αισιόδοξος για την συνέχεια αλλά και για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στους τίτλους είναι ο Σωτήρης Πανταλέων.

Ο αρχηγός των "πρασίνων" μιλώντας στην ΕΡΤ μετά από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό σημείωσε:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ένα ντέρμπι κανονικής διάρκειας όπου η νίκη και η ήττα έχουν την ίδια αξία. Έγινε μία ωραία μάχη, παίχθηκε ωραίο βόλεϊ. Από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε για να είμαστε έτοιμοι στα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται. Θα λέγαμε είναι βλέπουμε την μετάβαση του Παναθηναϊκού στην κανονικότητα. Κανονικότητα είναι και η διεκδίκηση των τίτλων που θα έρθει αργά ή γρήγορα. Οι διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι εμφανείς».

Πελεκούδας: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες»

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είμαστε πικραμένοι γιατί στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας. Δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά σε αυτό τον υπέροχο κόσμο. Φτάσαμε κοντά να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα που δίνουμε και κοιτάμε την συνέχεια».

Χ. Ανδρεόπουλος: «Ο Ολυμπιακός υπερτέρησε μόνο στην τύχη»

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός στο μόνο που υπερτέρησε σε κρίσιμα σημεία ήταν στον παράγοντα τύχη. Εμείς δεν είχαμε την τύχη όταν έπρεπε. Μακάρι όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα να έχουν αυτή την ατμόσφαιρα με αυτούς τους φιλάθλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα