Αίσιο τέλος για τον ΠΑΟΚ στο σήριαλ με τους Κουβανούς!

Αίσιο τέλος για τον ΠΑΟΚ στο σήριαλ με τους Κουβανούς!

Φώτης Καρακούσης
Αίσιο τέλος για τον ΠΑΟΚ στο σήριαλ με τους Κουβανούς!

bet365

Οι Κουβανοί βολεϊμπολίστες Άλμπο και Σαντοβάλ θα μπορούν πλέον ν' αγωνίζονται κανονικά με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος καλό, όλα καλά. Ο ΠΑΟΚ μετά από μεγάλες "μάχες" κατάφερε να πάρει το ... πράσινο φως και έτσι θα έχει πλέον στη διάθεση του, τους Κουβανούς Άλμπο και Σαντοβάλ για τους αγώνες του.

Αν και ο ΠΑΟΚ είχε καταβάλει τα χρήματα για τα δελτία των δυο παικτών υπήρχε πρόβλημα με την ομοσπονδία της Κούβας το οποίο δεν επέτρεψε την συμμετοχή των δυο στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και τον Παμβοχαϊκό στη Volley League.

Πλέον θα μπορούν να παίξουν κανονικά αρχής γενομένης από τον αγώνα της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος με την Ελπίδα Αμπελοκήπων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16//1 στη Θεσσαλονίκη.

H σχετική ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Αίσιο τέλος είχε το ζήτημα που δημιουργήθηκε, όσον αφορά την συμμετοχή των δύο Κουβανών αθλητών του τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου μας, Dario Albo και Jose Antonio Sandoval Rojas.

Αφού λύθηκε το γραφειοκρατικό πρόβλημα που προέκυψε με την μεταφορά των χρημάτων και όπως έγκαιρα είχε ενημερώσει ο ΠΑΟΚ, ουδεμία ευθύνη είχε για αυτό, σήμερα πλέον ήρθε το τελικό «οκ» και οι αθλητές βρίσκονται και επίσημα πλέον στην διάθεση του προπονητή τους προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη συνέχεια των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Σωματείου μας».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα