Δεληκώστας: «Σημαντική η απουσία του Άλμπο»

Gazzetta team
Δεληκώστας: «Σημαντική η απουσία του Άλμπο»

bet365

Στην απουσία του Άλμπο στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας μιλώντας για την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας μετά την λήξη του ντέρμπι της Πυλαίας ανέφερε τα εξής: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Παλέψαμε στα δύο πρώτα σετ. Η προετοιμασία μας ήταν με τον Άλμπο μέχρι την τελευταία προπόνηση. Είναι σημαντικός αθλητής στις ψηλές μπάλες και εκεί χάσαμε σήμερα δύο σετ. Θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε. Οι παίκτες μου είναι υψηλού επιπέδου και στο δεύτερο γύρο θα πάμε για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Επέλεξα να βάλω τον Σωτηρίου αντί του Μπούτου για τακτικούς λόγους, γιατί ο Σωτηρίου είναι ο καλύτερος μπλοκέρ της ομάδας και έπρεπε να "χτυπήσουμε" στις αδυναμίες του Ολυμπιακού».

Μπούτος: «Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας για να βελτιωθούμε»

Ο νεαρός διαγώνιος του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Μπούτος που κλήθηκε να πάρει τη θέση του Άλμπο δήλωσε: «Χάσαμε ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε και για ψυχολογικούς λόγους, ήταν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Παλέψαμε δύο σετ, θα κοιτάξουμε τα λάθη μας με στόχο να βελτιωθούμε. Είμαι πάντα έτοιμος στη διάθεση του προπονητή να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα