Οι βραβεύσεις των καλύτερων της περσινής χρονιάς

Gazzetta team
Οι βραβεύσεις των καλύτερων της περσινής χρονιάς

bet365

Με τους Παναγιώτη Πελεκούδα, Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο και Μενέλαο Κοκκινάκη να δίνουν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τόνο στην εκδήλωση της κλήρωσης βραβεύσεων τιμήθηκαν οι κορυφαίες ομάδες και οι κορυφαίοι αθλητές της σεζόν 2018-19 στο ελληνικό ανδρικό βόλεϊ.

Αρχικά έγινε η βράβευση του πρωταθλητή Ολυμπιακού, του κατόχου του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" Ολυμπιακού και του κυπελλούχου ΠΑΟΚ.

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε αναμνηστικό λάβαρο στον πρωταθλητή Ολυμπιακό το οποίο παρέλαβε ο Γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννης Δαλέζιος.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής έδωσε στον κύριο Δαλέζιο και το λάβαρο του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς".

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης παρέδωσε στον ΠΑΟΚ και στον Κώστα Παϊσιάδη το λάβαρο του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις της κορυφαίας ομάδας για τη σεζόν 2018-19 έτσι όπως την ανέδειξαν οι ψήφοι των προπονητών των 11 ομάδων της Volleyleague.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2018-19

Πασαδόρος: Αξέλ Γιάκομπσεν (Δανία, Παναθηναϊκός)

Κεντρικός: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Κεντρικός: Αλεξάντερ Όκολιτς (Σερβία, ΠΑΟΚ)

Ακραίος: Γερούν Ραουβέρντινκ (Ολλανδία, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Ακραίος: Ντίας Σόουζα Εβάντρο (Βραζιλία, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Διαγώνιος: Γκάβιν Σμιτ (Καναδάς, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Κορυφαίος Κάτω 20 ετών: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Προπονητής: Φερνάντο Μουνιόθ (Ισπανία - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

«Αν κάνετε τα μισά»

«Κύριε Υπουργέ τα μισά να κάνετε από όσα είπατε εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν ήρθαμε να πούμε για παράπονα αλλά να τα διορθώσουμε. Να προχωρήσουμε όλοι μαζί, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να αφήσουμε στη νεά γενιά καλά πράγματα και να το πάει ακόμα πιο πέρα το άθλημα», είπε ο Παναγιώτης Πελεκούδας απευθυνόμενος στον υπουργο.

«Είμαι σίγουρος ότι όσο περνάει ο καιρός το πρωτάθλημα θα γίνεται καλύτερο. Εμείς οι νέοι είμαστε αισιόδοξοι και εύχομαι όλοι να το απολαύσουν», πρόσθεσε ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω πάλι γνώριμα πρόσωπα. Έλειπα στη Γαλλία δύο χρόνια σε ένα οργανωμένο πρωτάθλημα και τα μάτια μου είδαν αρκετά πράγματα. Αυτό που κράτησα είναι ότι εκεί το βόελϊ είνα ιγιορτή. Σιγά σιγά και το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει να μετατρέπεται έτσι και αυτό είναι θετικό. Όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε κάτι για το καλό του βόλεϊ και να αποκτήσει την χαμένη του αίγλη».

Η μπάλα του Κοκκινάκη στον Αυγενάκη

Μετά την ολοκλήρωση των ατομικών βραβεύσεων ο Μενέλαος Κοκκινάκης χάρισε στον υφυπουργό αθλητισμού μία μπάλα από το νέο μοντέλο της Mikasa που θα παίζονται οι αγώνες του νέου πρωταθλήματος της Volley League. «Σας προσφέρουμε τη μπάλα για να την βάλετε στο γραφείο σας και για να σας θυμίζει τα παιδικά σας χρόνια. Θέλουμε να σας βλέπουμε στα γήπεδα του βόλεϊ», είπε ο Κοκκινάκης στον υφυπουργό.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα