Γκάφα Αυγενάκη με την συμμετοχή του Ηρακλή

Gazzetta team
Γκάφα Αυγενάκη με την συμμετοχή του Ηρακλή

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στην κλήρωση της Volley League έκανε γκάφα με τον Ηρακλή λέγοντας πως είναι στενάχωρο που δεν θα συμμετάσχει μαζί με την ΑΕΚ, ενώ ο «γηραιός» θα αγωνιστεί κανονικά.

Η φετινή Volley League είναι να γίνει με 10 ομάδες, ωστόσο στην σημερινή κλήρωση που έγινε σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστείων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης τις έκανε κατά λάθος φυσικά 9. Συγκεκριμένα στον χαιρετισμό του ξεκίνησε λέγοντας πως είναι στενάχωρο που φέτος δύο μεγάλες ομάδες όπως οι ΑΕΚ και Ηρακλής δεν θα είναι στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο «γηραιός» έστω και την τελευταία στιγμή κατάφερε να φτιάξει ομάδα και λογικά (γιατί μιλάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα όπου όλα είναι πιθανά). Στα λεγόμενα του Υφυπουργού υπήρξε μικρή αντίδραση, ο οποίος από την πλευρά του συνέχισε μιλώντας για το νέο πρωτάθλημα, την ΕΡΤ και άλλα θέματα που αφορούσαν την κλήρωση.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED