Απόφαση του Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π. για το Τ.Α.Α. Α.Ε.Κ.

Gazzetta team

bet365

Δύσκολα τα πράγματα για τον ΤΑΑ ΑΕΚ, μετά την απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΣΑΠ.

H σχετική ανακοίνωση:

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ...
συνεδρίασε δημόσια, την 13η Σεπτεμβρίου 2019, στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π., στο Μαρούσι Αττικής, (ΟΑΚΑ- οδός Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά- Κέντρο Αντισφαίρισης), για να δικάσει την κατά το άρθρο 78 παρ. 2 του Ν. 2725/1999 παράβαση του Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Τμήμα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών» (ΤΑΠ ΑΕΚ), το οποίο δεν παραστάθηκε, κατόπιν έκδοσης αφ’ ενός της υπ’ αριθμ. 16/2019 απόφασης του ΠΜΔΟ ΕΣΑΠ, με την οποία αναβλήθηκε, στις 1-07-2019, η έκδοση οριστικής απόφασης επί της υπό κρίση υπόθεσης και ορίστηκε νέα ημερομηνία συζήτησης αυτής η αναγραφόμενη στην αρχή της παρούσας και αφ’ ετέρου της υπ’ αριθμ. 18/2019, με την οποία απορρίφθηκε, στις 13-09-2019, το αίτημα αναβολής που υπέβαλε το ως άνω ΤΑΑ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την αφαίρεση των βαθμών μίας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση από το Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Τμήμα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών» (ΤΑΠ ΑΕΚ), η οποία αρχίζει από την έναρξη του πρωταθλήματος 2019-2020.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κοινοποίηση της παρούσας, με κάθε νόμιμο τρόπο, στο Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Τμήμα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών» (ΤΑΠ ΑΕΚ).

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED