Σαρικείσογλου: «Να έρθει ο κόσμος να μας δεί με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Σαρικείσογλου: «Να έρθει ο κόσμος να μας δεί με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Μιχάλης Σαρικείσογλου, είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες του φετινού ΟΦΗ, που θα αγωνιστεί στην VolleyLeague.

Κουβαλάει στην πλάτη του, 11 χρόνια παρουσίας στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει και φέτος ήρθε στον ΟΦΗ για τον βοηθήσει στην πρώτη του χρονιά σε αυτήν.

Ο 36χρονος ακραίος, που ήταν από τους κορυφαίους στα πρώτα φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο ΟΦΗ με Παναθηναικό και Κηφισιά στην Αθήνα, μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr, για τον φετινό ΟΦΗ που προετοιμάζεται για την ιστορική του συμμετοχή στην VolleyLeague, αλλά και για το νέο δυνατό φιλικό, με τον Παναθηναικό που θα γίνει το Σάββατο (12/10, 4μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό και να δεί την φετινή ομάδα του ΟΦΗ.

-Μιχάλη, δυο νέα δυνατά φιλικά για τον ΟΦΗ με τον Παναθηναικό...

“Είναι δυο ακόμη δυνατά τεστ για μας. Παίζουμε μια δυνατή ομάδα και μας κάνουν καλό αυτά τα παιχνίδια αυτήν την εποχή, που βρισκόμαστε στην προετοιμασία μας. Εμείς δουλεύουμε για να αυτοματοποιήσουμε κάποια πράγματα, να βρούμε τον τρόπο λειτουργίας του παιχνιδιού μας και να βγάλει ο προπονητής τα συμπεράσματα του”.

-Περιμένετε κόσμο στο γήπεδο;

Ελπίζω ο κόσμος να έρθει και να απολαύσει τα παιχνίδια αυτά. Είναι η πρώτη παρουσία της ομάδας στην Α1 κατηγορία, αν και είναι φιλικά. Εχουμε βγάλει ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και πιστεύω ότι μπορούμε να δείξουμε κάποια πράγματα».

-Τι μπορείς να μας πείς για τον φετινό ΟΦΗ, που χτίζεται αυτήν την εποχή;

«Εχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και πρέπει να κρατάμε χαμηλά τη μπάλα. Είμαστε μια καλή και έμπειρη ομάδα που έχει αθλητές που θέλουν να κερδίζουν. Αυτό θα κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ βήμα-βήμα έχει βάλει μια καλή παρακαταθήκη για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, πάντα με χαμηλά το κεφάλι και υπομονή. Υγεία να έχουμε και θα πάνε όλα καλά».

Μικρή αλλαγή ώρας

Μια μικρή αλλαγή ώρας στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, με τον Παναθηναικό στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
Το παιχνίδι της Παρασκευής (11/10) θα ξεκινήσει στις 7.30μμ (αντί για 7μμ) και το παιχνίδι του Σαββάτου (12/10) στις 4μμ (αντί στις 5μμ).

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED