Ανδρεόπουλος: «Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα»

Gazzetta team
Ανδρεόπουλος: «Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τον νεοφώτιστο ΟΦΗ μίλησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το φιλικό των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση των Κρητικών έχει ως εξής: «ΟΦΗ και Παναθηναϊκός, αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με τους πράσινους να είναι νικητές (2-1) σε ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε σε τρία σετ (21-25, 25-23, 25-23), με τις δυο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους, για δυο ακόμη δυνατά φιλικά παιχνίδια στην Κρήτη, την Παρασκευή (11/10) και το Σάββατο (12/10).

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αναφερόμενος στην πρώτη εικόνα που εισέπραξε από τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι νεοφώτιστος στην Volley League, ανέφερε ότι «δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εχει παίκτες που τους γνωρίζουμε, είναι έμπειροι και γενικά είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, για το φιλικό που έγινε στην Αθήνα, ανέφερε πως «και για μας, ήταν το πρώτο φιλικό. Είμαστε σε προετοιμασία. Για την περίοδο που είναι οι ομάδες, παίχθηκε πολύ καλό βόλει, μπορώ να πω. Τώρα έχουμε άλλα δυο δυνατά τεστ στο Ηράκλειο. Θα έρθουμε με χαρά στην Κρήτη, για άλλα δυο δυνατά παιχνίδια».

Ενώ για τα προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν και φέτος στην Volley League, σε ότι αφορά στον αριθμό των ομάδων που θα αγωνιστούν τελικά, η γνώμη του, έχει σημασία.

Όπως λέει ο έμπειρος τεχνικός «τα προβλήματα είναι γνωστά. Προέρχονται από χρόνια. Δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Εγώ θέλω να πω ότι στο τέλος το πρωτάθλημα, όπως γίνεται κάθε χρόνο, θα μας αποζημιώσει όλους, είτε γίνεται με 8 ομάδες , είτε είναι με 9 ομάδες, είτε με δέκα. Η ποιότητα του πρωταθλήματος, είναι τέτοια, που κάθε χρόνο μας αποζημιώνει. Οπότε ας μην γκρινιάζουμε».

Στην φωτογραφία ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, με τον συνεργάτη του Παύλο Καραμαρούδη και ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, με τον συνεργάτη του στον ΟΦΗ, Ανέστη Γιαννακόπουλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα