Οριστικά δεν κατεβαίνει η ΑΕΚ, προσπάθειες για Ηρακλή

Φώτης Καρακούσης
Οριστικά δεν κατεβαίνει η ΑΕΚ, προσπάθειες για Ηρακλή

bet365

Με τους Ολυμπιακό, Κηφισιά και Φοίνικα να παίρνουν αδειοδότηση και τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Παμβοχαϊκό να είναι σίγουροι, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΕΕΑ. Οριστικά δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ, γίνονται προσπάθειες να αλλάξει γνώμη ο Ηρακλής.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες μετά και τα χρήματα που είχαν μπει στα ταμεία της Ερασιτεχνικής από το ντέρμπι του ποδοσφαίρου με τον ΠΑΟΚ, να υπήρχαν ελπίδες πως η ΑΕΚ, θα άλλαζε γνώμη και θα κατέβαζε ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ, οι «κιτρινόμαυροι» που δεν κατέθεσαν καν φάκελο, ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να κατεβάσουν ομάδα.

Από την άλλη πάει να γίνει ανατροπή με Ηρακλή, καθώς γίνονται πιέσεις στους «κυανόλευκους» προκειμένου να αλλάξουν γνώμη και να μην κάνουν πράξη τα όσα λένε τις τελευταίες ημέρες για αποχώρηση από την Volley League. Προσπάθειες γίνονται και από τους ανθρώπους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για να μπορέσουν να αγωνιστούν, ενώ ο Παμβοχαϊκός θα πάρει άδεια. Το θέμα είναι αν τελικά αλλάξει και αυτός γνώμη, καθώς από τον Ιούλιο είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα κατέβαινε να παίξει.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΣΑΠ για τις αδειοδοτήσεις των ομάδων έχει ως εξής: «Ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Παμβοχαϊκός δεν πήραν άδεια για τυπικούς λόγους. Αναμένεται να πάρουν άδεια συμμετοχής στην επόμενη συνεδρίαση. Οπως αναμένεται να πάρουν η Ελπίδα και ο ΟΦΗ καθώς ολοκληρώνουν από μέρα σε μέρα τις διαδικασίες συγκρότησης των νέων ΤΑΑ.

Ο Εθνικός Μ.Γ.Σ. κάνει αγώνα για διακανονισμούς με αθλητές με πρόθεση να αγωνιστεί κανονικά.

Σχετικά με τον Ηρακλή ο οποίος απέστειλε στην ΕΣΑΠ δήλωση αποχώρηση τις τελευταίες ώρες γίνεται μία τελευταία προσπάθεια της ΕΣΑΠ ώστε να γεφυρωθούν οι διαφορές που υπάρχουν διαφορές που υπάρχουν ώστε ο ιστορικός σύλλογος να αγωνιστεί κανονικά και οι αθλητές που έχουν κλείσει για τη νέα σεζόν να μην έρθουν σε αδιέξοδο. Σχετικά με την ΑΕΚ ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ.Αλέξης Αλεξίου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημέρωσε προφορικά τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ πως οριστικά δεν θα κατέβει η ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα ούτε κατέθεσε φάκελο».

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ για τις αδειοδοτήσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ, έχει ως εξής: 3. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στα κάτωθι ΤΑΠ:

ΤΑΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΑΠ Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑ

ΤΑΠ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα