Ανακοίνωσε Άλμπο και Ρόχας ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Άλμπο και Ρόχας ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Άλμπο και Ρόχας ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση των Ντάριο Άλμπο και Χοσέ Αντόνιο Ρόχας ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνοντας το ρόστερ του για την φετινή χρονιά.

Δύο παίκτες ήθελε ο ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ του, έναν ξένο διαγώνιο και έναν ξένο κεντρικό και σήμερα ανακοίνωσε και τους δύο. Οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν τελικά τους Ντάριο Άλμπο και Χοσέ Αντόνιο Ρόχας που τις τελευταίες εβδομάδες έκαναν προπόνηση στην Πυλαία. Έτσι αν δεν κάνει την έκπληξη με κάποιον ακόμα ξένο (άλλωστε η προκήρυξη του δίνει το δικαίωμα να έχει όσους ξένους θέλει αρκεί στην αποστολή να είναι 4), το ρόστερ της ομάδα του Γιούρι Φιλίποφ έχει ολοκληρωθεί.

Η ανακοίνωση για Άλμπο

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τον Ντάριο Άλμπο έχει ως εξής: «Το Τ.Α.Π ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Dariel Albo Miranda.

Ο διεθνής Κουβανός, ύψους 2,01μ. είναι γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου 1992 και αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου.

Ξεκίνησε από την La Habana (2015-16) της Κούβας, έχει φορέσει τη φανέλα της UNTreF Volley (2017-18) με την οποία αναδείχθηκε Κυπελλούχος Αργεντινής, ενώ την περασμένη περίοδο έπαιξε στο Λίβανο για την Zahra (2018-19).

Με την Εθνική ομάδα της Κούβας έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παναμερικανικό Κύπελλο του 2016 που διεξήχθη στο Μεξικό».

Η ανακοίνωση για Ρόχας

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τον Χοσέ Αντόνιο Σάντοβαλ Ρόχας έχει ως εξής: «Το Τ.Α.Π ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Χοσέ Αντόνιο Σάντοβαλ Ρόχας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο διεθνής Κουβανός αθλητής (2,05μ) είναι γεννημένος στις 09 Μαΐου 1994 και αγωνίζεται ως κεντρικός.

Από το 2017 φόρεσε τη φανέλα της Sancti Spiritus».