Οι ανανεώσεις και οι αποδεσμεύσεις στον ΟΦΗ

Οι ανανεώσεις και οι αποδεσμεύσεις στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Οι ανανεώσεις και οι αποδεσμεύσεις στον ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ που θα παίζει τη νέα σεζόν στη Volleyleague ανακοίνωσε τους παίκτες που παραμένουν και εκείνους που φεύγουν.

Εξι παίκτες που είχαν συμβολή στην άνοδο του ΟΦΗ στην Volley League θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα περίοδο και θα τον ενισχύσουν, στη Volley League.

Πρόκειται για τους: Νίκος Καρατζάς (κεντρικός), Αχιλλέας Μπάσης (κεντρικός), Δημήτρης Κομητούδης (πασαδόρος), Μιχάλης Τεφτσής (λίμπερο), Γιώργος Μονιάκης (διαγώνιος), Γιώργος Κοσκινάς (ακραίος).

Από τους έξι παραπάνω οι τρείς (Τεφτσής-Μονιάκης-Κοσκινάς) είναι Κρητικοί (όπως και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, που αποκτήθηκε φέτος με μεταγραφή), κάτι που θεωρούμε απαραίτητο για τους ανθρώπους του ΟΦΗ!

Από την περσινή ομάδα βόλει του ΟΦΗ, δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας οι:Aiνίας Τζελάτι, Αργύρης Αντιφάκος, Δημήτρης Εφραιμίδης, Θωμάς Δημητριάδης, Γιάννης Σκαρλατίδης, Μάκης Κολιτσιάκης, Βασίλης Καρασαββίδης, Δημήτρης Μύρος.

Για τους παίκτες που δεν συνεχίζουν ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δανδάλης, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης και το τμήμα βόλει συνολικά, τους ευχαρίστησαν και όπως γράφει η σχετική ανακοίνωση: «Εγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ με τον ΟΦΗ μας, θα είναι πάντα φίλοι του ΟΦΗ και η πόρτα του συλλόγου μας, θα είναι ανοιχτή για αυτούς, από οποιοδήποτε πόστο, στο μέλλον.Τους ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα