ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη οι Άλμπο και Τόρες

ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη οι Άλμπο και Τόρες

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη οι Άλμπο και Τόρες

bet365

Οι δύο από τους τέσσερις Κουβανούς που έχουν κλειστεί από τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα οι Λάζαρο Τόρες και Ντάριελ Μιράντα Άλμπο, έφτασαν στη Θεσσαλονίκη.

Στην Θεσσαλονίκη έφτασαν το βράδυ της Παρασκευής οι Λάζαρο Τόρες και Ντάριελ Μιράντα Άλμπο, οι δύο από τους τέσσερις Κουβανούς που έχουν αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει και πως θα αγωνιστούν στους Κυπελλούχους.

Ο ακραίος και διαγώνιος θα αρχίσουν προπονήσεις από Δευτέρα υπό την επίβλεψη του Γιώργου Καραβιδόπουλου (ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ από φέτος έχει την επίβλεψη όλων των αναπτυξιακών τμημάτων) και με τη συμμετοχή κάποιων από τους παίκτες του Δικεφάλου που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, αλλά και μικρών από τις ακαδημίες.

Όσον αφορά τους άλλους δύο, ο Κάλβο θα έρθει στην Ελλάδα είτε τον Σεπτέμβριο, είτε τον Δεκέμβρη, καθώς ακόμα δεν είναι σίγουρο το πότε θα μπορεί να μπει σε χώρα της συνθήκες Σέγκεν μετά την υπόθεση βιασμού στην Φινλανδία. Ενώ ο Σαντοβάλ (κεντρικός) θα αργήσει μια βδομάδα λόγω μπερδέματος που υπηρξε με την βίζα του.

Όπως αναφέραμε όλοι θα περάσουν από το «κόσκινο» των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και θα αποφασιστεί αν τελικά αγωνιστούν στην ομάδα, αν δοθούν δανεικοί ή αν ο «δικέφαλος του βορρά» δεν ασχοληθεί καθόλου μαζί τους. Το να δοθούν δανεικοί πάντως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα