«Βόμβα» με Ιλίνιχ ο ΠΑΟΚ (vids)

«Βόμβα» με Ιλίνιχ ο ΠΑΟΚ (vids)

Φώτης Καρακούσης
«Βόμβα» με Ιλίνιχ ο ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Μεγάλη κίνηση από τον Δικέφαλο του Βορρά ο οποίος απέκτησε τον Ρώσο ακραίο, Ντιμίτρι Ιλίνιχ.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Τεράστια μεταγραφική κίνηση για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν μετά από έναν μήνα διαπραγματεύσεων να κάνουν δικό τους τον σπουδαίο Ρώσο ακραίο Ντμίτρι Ιλίνιχ, με τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Αντώνη Τσαλόπουλο να τον καλωσορίζει μέσω του instagram.Μια σπουδαία μεταγραφή για τον «δικέφαλο του βορρά», καθώς ο 32χρονος και ύψους 2.02 ακραίος, έχει μια γεμάτη καριέρα και είναι από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Ο Ιλίνιχ έχει κατακτήσει με την Εθνική Ρωσίας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ενώ με την Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ (έχει υπάρξει συμπαίκτης του Βασίλη Κουρνέτα), κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί της Ευρώπης, επικρατώντας της Χάλκμπανκ του Μίταρ Τζούριτς. Πέρσι αγωνιζόταν στην Κρασνογιάρσκ. Θεωρείται εξαιρετικός στην επίθεση και στο σερβίς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υστερεί και στην υποδοχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα