Μουνιόθ: «Τους αφήσαμε να μπουν στο παιχνίδι»

Gazzetta team
Μουνιόθ: «Τους αφήσαμε να μπουν στο παιχνίδι»

bet365

Στην απόδοση της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ λέγοντας πως οι παίκτες του άφησαν την ΑΕΚ να μπει στο παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Ισπανός προπονητής ανέφερε μετά το 3-0 επί της ΑΕΚ: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά και συγκεντρωμένα, έχοντας καλό ρυθμό. Η εικόνα του αγώνα άλλαξε μετά το πρώτο σετ. Τους αφήσαμε να μπουν στο παιχνίδι. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Ήμασταν πολύ καλά σε μπλοκ και επίθεση και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Φλαούνας: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας τόνισε: «Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών ατομικά αλλά και της ομάδας και της πειθαρχίας στο πλάνο που κάναμε. Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Γιώργου Τζιουμάκα που για δεύτερο συνεχόμενο ματς ήταν εξαιρετικός. Ξέραμε ποιον αντίπαλο είχαμε και τι στόχους έχει. Πιέσαμε στο σερβίς μας και δικαιωθήκαμε και κρατήσαμε ψηλά την "αλλαγή" μας. Αξίζαμε κάτι παραπάνω από το 3-0 και αυτό το είδε όλος ο κόσμος και από τη μετάδοση του αγώνα. Οταν όμως είσαι στην ΑΕΚ δεν συμβιβάζεσαι με την ήττα και δε μας ικανοποιεί μόνο το 3-0 και η καλή εμφάνιση. Το Σάββατο θα κάνουμε την δεύτερη προσπάθεια μας για να ανατρέψουμε τα δεδομένα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα