Η... Οδύσσεια του Φοίνικα Σύρου

Gazzetta team
Η... Οδύσσεια του Φοίνικα Σύρου

bet365

Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ξεκίνησε το ταξίδι του προς τη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 για να αντιμετωπίσει τον Πήγασο Πολίχνης την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, όπου με το νικητήριο αποτέλεσμα 1-3 προκρίθηκε για 5η φορά στην ιστορία του σε final four κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Φοίνικας Σύρου

Η παραμονή στη Θεσσαλονίκη συνεχίστηκε και στις 23 Φεβρουαρίου βρέθηκε στο PAOK sports arena αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος volley League 2018-2019, όπου ηττήθηκε με 3-1 σε έναν επεισοδιακό αγώνα.

Αμέσως μετά το τέλος του προγραμματισμένου αγώνα η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας με σκοπό την Κυριακή να επιστρέψει στο νησί.

Πράγμα ανέφικτο αφού η κακοκαιρία “Ωκεανίς” έχει κρατήσει δεμένα τα πλοία στα λιμάνια και την ομάδα στην Αθήνα.

Εν μέσω όλης αυτής της ταλαιπωρίας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που μας διέθεσαν προπονητικές ώρες στα γήπεδα τους.

Προτιμήθηκε το γήπεδο του Ρέντη λόγω μικρής απόστασης από το ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα μας.

Ευελπιστούμε όλοι να λήξει η Οδύσσεια και τουλάχιστον αύριο Τρίτη 26 Φεβρουαρίου να επιστρέψει η ομάδα μας στο νησί, στην έδρα της και στους ρυθμούς της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα