Δοκιμάζεται στη Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός

Δοκιμάζεται στη Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Δοκιμάζεται στη Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός

bet365

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη τους αναμέτρηση στην Α1 ανδρών ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει και πάλι την ομάδα της Ροδόπης σε ένα από τα δυνατά ματς της 16ης αγωνιστικής.

Στο παρελθόν έχουν γίνει 5 αγώνες μεταξύ Παναθηναϊκού και Κομοτηνής. Οι αθηναίοι έχουν 4 νίκες και οι θρακιώτες μία νίκη, που σημειώθηκε στην Κομοτηνή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 1998-99 (στις 12/12/98) με 3-2 σετ. Μάλιστα τότε ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί 2-0 σετ αλλά η Κομοτηνή με ανατροπή έκανε το 3-2 σετ. Στους αγώνες της σεζόν 1997-98 πασαδόρος του Παναθηναϊκού ήταν ο σημερινός προπονητής του Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Η Κομοτηνή με βάση της προκήρυξη του πρωταθλήματος ακόμα και να μην πάρει άλλο βαθμό θα παίξει στα πλέι άουτ με την ομάδα που θα τερματίσει στην 9η θέση οπότε θα παίξει ελεύθερα για τον ρυθμό αλλά και για να ανεβάσει το αγωνιστικό της επίπεδο για τα ματς που θα κρίνουν την παραμονή της στα πλέι άουτ. Η Κομοτηνή έχει μόνο μια νίκη στο πρωτάθλημα και με 5 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο πασαδόρος της Θάνος Μαρούλης που πριν δύο χρόνια αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. «Δουλεύουμε σκληρά και μόνο στόχο την παραμονή. Αξίζει να μείνει η Κομοτηνή στη μεγάλη κατηγορία. Θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στον Παναθηναϊκό ο οποίος παίζει γρήγορα και έχει έναν πολύ καλό πασαδόρο», είπε ο Μαρούλης.

Ο Παναθηναϊκός είναι φορμαρισμένος, προέρχεται από τις δύο νίκες επί της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά προέρχεται και από το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς και θέλει να κρατηθεί στην 3η θέση. Μπαίνει σε δύσκολη εβδομάδα με τρία ματς κόντρα σε Κομοτηνή, ΠΑΟΚ για το κύπελλο και Ηρακλή. Εκτός έδρας έχει νικήσει Ηρακλή και Εθνικό.

«Ξεκινάει δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι για να δώσουμε τρεις δύσκολους αγώνες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την πορεία μας στο πρωτάθλημα και για την είσοδο μας στα τελικά του κυπέλλου. Χαίρομαι να δουλεύω με αυτή την ομάδα και είμαι σίγουρος πως παίξουμε καλά και ελεύθερα για να πάρουμε τη νίκη», είπε ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αξέλ Γιάκομπσεν.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα