Μουνιόθ Μπενίτεθ: «Ελέγξαμε τακτικά το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μουνιόθ Μπενίτεθ: «Ελέγξαμε τακτικά το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

bet365

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στο κλειδί της νίκης του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Οι δηλώσεις του Μουνιόθ Μπενίτεθ και του Ανδρεά Ανδρεάδη μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν να βρούμε ρυθμό μετά από τη μεγάλη διακοπή που είχαμε και με τους διεθνείς που έλειπαν. Χρειάστηκε λίγη ώρα για να βρούμε το ρυθμό μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ήταν όμως ένα καλό παιχνίδι για να αρχίσει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος. Ελέγξαμε τακτικά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που ήταν και το κλειδί και πήραμε μια ακόμα νίκη που μας φέρνει όλο και πιο κοντά στους στόχους μας».

O κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης είπε: «Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα αλλά σημασία έχει πως στη συνέχεια ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα και είχαμε μεγάλες διαφορές σε όλα τα υπόλοιπα σετ. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αήττητη πορεία του και με τις αλλαγές που έγιναν πιστεύω πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της».

Πριν τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για το θάνατο της Λίνας Αρβανίτη, συζύγου του προπονητή της Εθνικής Ανδρών και του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρα του διεθνή αθλητή του Παναθηναϊκού Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα