Έδιωξε τον Ελγκέτα ο ΠΑΟΚ και ψάχνει προπονητή για την πρεμιέρα

Έδιωξε τον Ελγκέτα ο ΠΑΟΚ και ψάχνει προπονητή για την πρεμιέρα

Φώτης Καρακούσης
Έδιωξε τον Ελγκέτα ο ΠΑΟΚ και ψάχνει προπονητή για την πρεμιέρα

bet365

Η συνήθεια που έγινε λατρεία για τον ΠΑΟΚ. Ο... δικέφαλος του βορρά, έστω και πιο νωρίς από όσο μας είχε συνηθίσει, έδιωξε τον Χόρχε Ελγκέτα λίγες μέρες πριν το πρώτο σερβίς του πρωταθλήματος.

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές προπονητών, αλλά φέτος η αλήθεια είναι πως ξεπέρασε τον εαυτό του. Οι Θεσσαλονικείς λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ανακοίνωσαν πως ο Χόρχε Ελγκέτα, ο άνθρωπος που τους οδήγησε στο τρίτο συνεχόμενο τίτλο αποτελεί παρελθόν.

Η αφορμή είναι η αποτυχία στο Λιγκ Καπ, αλλά η αιτία είναι οι σχέσεις που είχε με τους παίκτες, αλλά και συνολικά το ότι είχε χάσει τα αποδυτήρια. Πλέον ο χρόνος πιέζει και στο πρώτο ματς της χρονιάς με την Κηφισιά στο Παλατάκι είναι εξαιρετικά πιθανό να μην υπάρχει προπονητής, καθώς απολύθηκε και ο Φρέντι Μπρουκς.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Αργεντίνου, ο Νίκολιτς που ήταν στον Φοίνικα Σύρου έπαιξε δυνατά, αλλά ο ίδιος ανέφερε πως δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Όπως όλα δείχνουν οι πρωταθλητές θα κοιτάξουν στην ξένη αγορά και μένει να δούμε πόσο χρόνο θα ξοδέψουν μέχρι να τον βρουν.

Για το διαζύγιο με τον Χόρχε Ελγκέτα η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοικώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Χόρχε Ελγκέτα και τον βοηθό του Φρέντι Μπρουκς.

Τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή συνέχεια».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα