Τζουλιάνι: «Παρά την κούραση είδα ομαδικό πνεύμα μέσα στο γήπεδο»

Τζουλιάνι: «Παρά την κούραση είδα ομαδικό πνεύμα μέσα στο γήπεδο»

Newsroom
Τζουλιάνι: «Παρά την κούραση είδα ομαδικό πνεύμα μέσα στο γήπεδο»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι μιλώντας μετά τη νίκη και επί της Καστελάνα Γκρότε στάθηκε στην κούραση των παικτών του μετά το χθεσινό ματς με την Ταράντο, τονίζοντας ωστόσο πως έδειξαν ομαδικό πνεύμα.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις νίκες στο τουρνουά της Ιταλίας και μετά την Ταράντο νίκησε και την Καστελάνα Γκρότε με 2-1. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Αλμπέρτο Τζουλιάνι ανέφερε τα εξής: «Δεύτερο παιχνίδι, νικήσαμε πάλι, είναι καλά τα νέα. Μετά το χθεσινό παιχνίδι, όλα τα παιδιά ήταν κουρασμένα, αλλά είδα ομαδικό πνεύμα μέσα στο γήπεδο, κάτι που θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Παίξαμε καλά, όχι φυσικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάτι απολύτως φυσιολογικό, καθώς βρισκόμαστε στην αρχή της περιόδου. Είμαστε μόλις δυο εβδομάδες όλοι μαζί, είμαι πολύ χαρούμενος για τη διάθεση που δείξαμε, προσπαθεί ο ένας να βοηθάει τον άλλο, δουλεύουμε στην πράξη. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και είναι ό,τι το καλύτερο».

Δημοσθένης Λινάρδος: «Η ομάδα μπόρεσε και ανταποκρίθηκε σε ένα καθεστώς… ειδικού αγώνα, να κερδίσουμε δηλαδή δυο νικηφόρα σετ, να γυρίσουμε πίσω μετά το 1-1 και να κατακτήσουμε το τάι μπρέικ. Υπάρχει κούραση, όλες οι ομάδες αυτή τη περίοδο προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, βοηθάμε ο ένας τον άλλο και μέρα με τη μέρα, αυτό το δέσιμο πιστεύω θα μας βγει και στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα