Χ. Ανδρεόπουλος: «Να έρθει ο κόσμος να το απολαύσουμε μαζί» (vid)

Newsroom
Χ. Ανδρεόπουλος: «Να έρθει ο κόσμος να το απολαύσουμε μαζί» (vid)

bet365

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί όπως κάνει πάντα, δίπλα στην ομάδα και να χαρούν όλοι μαζί τον τίτλο.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε την φετινή χρονιά από τον Παναθηναϊκό ήταν ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος με τον νεαρό ακραίο μετά την κατάκτηση του τίτλου από τους «πράσινους» μέσα στο Ρέντη, ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ισχύει το ότι ήρθαμε και πήραμε το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού, όμως δεν είχαμε ποτέ στο μυαλό μας κάτι που δεν αρμόζει στην ιστορία και τα πιστεύω του Παναθηναϊκού: να έρθουμε, δηλαδή, να πάρουμε... επί τούτου εδώ τον τίτλο. Εμείς θέλαμε απλά να το πάρουμε- είτε εδώ είτε στον Άγιο Θωμά είτε στην έδρα του ΠΑΟΚ, οπουδήποτε. Δε μας «τρέλαινε» δηλαδή η ιδέα να το πάρουμε στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου μας, αλλά απλά να κάνουμε τη δουλειά μας.

Αυτό που μετράει για μένα είναι πως ακόμα κι όταν είχαμε μείνει πίσω, 3οι και 4οι, τα δίναμε πάντα όλα. Μπορεί να μην παίζαμε πάντοτε στο 100% των δυνατοτήτων μας, αλλά κάθε φορά τα δίναμε όλα και αυτό είναι το σημαντικό.

Κάθε μέρα προσπαθούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να δουλέψουμε όχι μόνο στο αγωνιστικό στοιχείο αλλά να λειτουργήσουμε όλοι μας σαν σύνολο. Αυτό νομίζω είναι κάτι που μας ξεχώρισε φέτος. Πηγαίναμε στο γήπεδο κάθε μέρα και πιστεύαμε στον εαυτό μας».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι καταπληκτικοί, δε χρειάζονται καμιά οδηγία για το πώς θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος για το ματς με τον Φοίνικα Σύρου.

Έχουμε πάει στην Κομοτηνή και οι φίλαθλοί μας ήταν εκεί. Στο Τελ Αβίβ το ίδιο, στην Άγκυρα επίσης, πήγαμε στο Τερουέλ, ένα δύσβατο χωριό τέσσερις ώρες από την Μαδρίτη και οι οπαδοί μας ήταν στις εξέδρες, όπως και σ' ένα χωριό που είναι 8 ολόκληρες ώρες μακριά από το Κίεβο- κι εκεί είχαν έρθει.

Τι να πω εγώ; Να έρθουν να πανηγυρίσουμε και να το απολαύσουμε μαζί!».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα