Κηφισιά – Παναθηναϊκός: Δεν σκέφτονται τίποτα άλλο από το τρίποντο οι «πράσινοι»

Newsroom
Κηφισιά – Παναθηναϊκός: Δεν σκέφτονται τίποτα άλλο από το τρίποντο οι «πράσινοι»

bet365

Με τον Παναθηναϊκό να μην έχει περιθώρια για απώλειες, η Κηφισιά υποδέχεται τους «πράσινους» για την 8η αγωνιστική της Β' φάσης της Volley League Ανδρών.

Στο Ζηρίνειο η Κηφισιά απειλεί τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση που θα γίνει για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League (γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιά, 8η αγωνιστική, Β φάση, 17/4, 18:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης).

H Κηφισιά έχει 2 βαθμούς, όσους και ο Μίλων με τον οποία παλεύει για την 5η θέση στην τελική κατάταξη. Η τελευταία φορά που νίκησε η Κηφισιά τον Παναθηναϊκό είναι από τον Φεβρουάριο του 2020.

O λίμπερο της ομάδας των βορείων προαστίων Γρηγόρης Κοντοστάθης ο οποίος τόνισε: « Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή. Εμείς ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς και έχουμε απουσίες. Προσπαθούμε μέσα από τα παιχνίδια να βρούμε την καλύτερη δυνατή σύνθεση με στόχο το παιχνίδι απέναντι στον Μίλωνα την Μεγάλη Πέμπτη, που θα κρίνει και την 5η θέση. Απέναντι στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από το θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη για την 7η αγωνιστική. Με τη νίκη αυτή έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας φτάνοντας στους 28 βαθμούς, έναντι 26 του Ολυμπιακού, 23 του Φοίνικα και 21 του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στοχεύει στο τρίποντο ελπίζοντας σε πιθανή απώλεια του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη ενόψει και του ντέρμπι των αιωνίων τη Μεγάλη Πέμπτη στο Ρέντη.

Σε 33 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται της Κηφισιάς με 20-13 νίκες.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα