Μια αγωνιστική στον Παναθηναϊκό για ένα πανό, για ντροπή κάνουν λόγο οι «πράσινοι»

Μια αγωνιστική στον Παναθηναϊκό για ένα πανό, για ντροπή κάνουν λόγο οι «πράσινοι»

Newsroom
Μια αγωνιστική στον Παναθηναϊκό για ένα πανό, για ντροπή κάνουν λόγο οι «πράσινοι»

bet365

Με τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για ένα πανό και ένα σύνθημα, με τους «πράσινους» να αναφέρουν πως «η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον την αξία της».

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στον Παναθηναϊκό πως τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ή για την ακρίβεια για όσα δεν έγιναν στο ματς αυτό. Αναλυτικά οι «πράσινοι» τόνιζαν: «Η απόφαση από την αθλητικό δικαστή της Volley League,κ. Μαρία Καράλη έρχεται να επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους μας. Υπήρξε ενημέρωση ότι σήμερα Σάββατο, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (που θα πρέπει να εκτίσει στον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ) επειδή γεμίζει τα γήπεδα του βόλεϊ κι έχει εξαιρετική συμπεριφορά.

Για την ΔΕΑΒ που σε άλλα γήπεδα δεν βλέπει, δεν ακούει και δεν καταγράφει τίποτα, για την αθλητικό δικαστή που είναι πάντα εύθικτη όταν έρχονται κλήσεις για τον Παναθηναϊκό, ισχύει άλλος κανόνας:

Μας έστειλαν με 5η κλήση στον αθλητικό δικαστή για ένα υβριστικό σύνθημα (!) στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλητισμού ένα αθλητικό σωματείο τιμωρείται με ποινή κεκλεισμένων των θυρών για υβριστικό σύνθημα.

Ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, Μάρκος Συρίγος δεν διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε το παραμικρό επεισόδιο στο γήπεδο παρά μόνο έσπευσε να καταγράψει ένα υβριστικό σύνθημα προκειμένου να μας στείλει σε απολογία.

Έτσι αντιλαμβάνονται τον αθλητισμό και το αγωνίζεσθαι οι άνθρωποι της ΔΕΑΒ, η Volley League του κ. Τορνατώρου και η δικαστής κ. Καράλη. Αφαιρώντας με ετσιθελικό τρόπο το πλεονέκτημα της έδρας από την ομάδα μας προκειμένου να μας στερήσουν τις πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος επειδή αντισταθήκαμε σε ένα ολόκληρο σύστημα που έχει βάλει στόχο να μας εξοντώσει.

Τιμωρηθήκαμε για ένα υβριστικό σύνθημα και θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών.

Και τη Δευτέρα έχουμε νέα κλήση σε απολογία γιατί έπεσε ένα πυροτέχνημα στο γήπεδο της Σύρου, στον αγώνα με τον Φοίνικα, παρότι εμείς ουδέποτε προμηθευτήκαμε εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Την ίδια ώρα στο Ρέντη, στον πρόσφατο αγώνα (κεκλεισμένων των θυρών!) πρωταθλήματος, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ακούγονταν διαρκώς υβριστικά συνθήματα αλλά ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, Άγγελος Δημητρίου παρέδωσε λευκή κόλλα. Γιατί; Διότι αυτοί ξέρουν.

Συγκεντρώνουμε ήδη υλικό που θα παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει στο φετινό πρωτάθλημα και πως καταπατήθηκε κάθε έννοια ισονομίας.

Η λέξη «ντροπή» χάνει το νόημα της με όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται».

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ έχει ως εξής: «Έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 10, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 22, 23, 25, 28, 37, 38, 49 και 50 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Παναθηναϊκός Α.Ο.», όπως αναπτύχθηκαν τόσο προφορικά, κατά τη συζήτηση της υπόθεσης την 31.03.2022 όσο και εγγράφως, δια του από 31.03.2022 απολογητικού υπομνήματος, που κατέθεσε η πληρεξουσία δικηγόρος του Ελένη Κατσούλη, δυνάμει της από 29.03.2022 εξουσιοδότησης, Και Από την εκτίμηση των εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας (φύλλο αγώνα, έντυπο καταγραφής Κομισάριου αγώνα, φύλλο έκθεσης Παρατηρητή) και την κατάθεση του μάρτυρα Δημητρίου Μιχαλόπουλου.

Επιβάλλει:

στο ως άνω σωματείο για τον αγώνα, που διεξήχθη την 21.03.2022, μεταξύ αυτού και του σωματείου με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.», στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά στο Μαρούσι Αττικής, την ποινή του χρηματικού προστίμου των διακοσίων (200) ευρώ (άρθρο 17 § 2 περ. Α υποπερ. β του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.), καθόσον το περιγραφόμενο στο ανωτέρω φύλλο έκθεσης παρατηρητή και αποδιδόμενο στο εγκαλούμενο σωματείο παράπτωμα αναφώνησης ενός υβριστικού συνθήματος και ανάρτησης πανό με εξυβριστική φράση δε χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερης βαρύτητας, πρόκειται δε για μεμονωμένο περιστατικό πριν την έναρξη του αγώνα, που δεν έλαβε έκταση ή δημοσιότητα, ώστε να καθίσταται ιδιαιτέρως δυσφημιστικό για το άθλημα της πετοσφαίρισης, ενόψει και του ότι αν και ο συγκεκριμένος αγώνας διέθετε τηλεοπτική κάλυψη, ωστόσο αυτή περιορίστηκε εντός του αγωνιστικού χώρου και λαμβανομένου επιπροσθέτως υπόψη του γεγονότος ότι το ανωτέρω παράπτωμα δεν προκάλεσε την υποβολή συστάσεων και προειδοποιήσεων εκ μέρους των διαιτητών, καθώς το υβριστικό σύνθημα δεν επαναλήφθηκε και το πανό αποσύρθηκε άμεσα και αυθόρμητα από τους φιλάθλους, χωρίς την παρέμβαση των διαιτητών, ενώ ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά και διεξήχθη ομαλά καθ ́όλη τη διάρκειά του.

Σημειωτέον ότι το εγκαλούμενο σωματείο έχει υποπέσει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο ίδιο ανωτέρω παράπτωμα και συνεπώς η ανωτέρω επιβληθείσα ποινή του χρηματικού προστίμου των ευρώ προσαυξάνεται κατά 25% (άρθρο 25 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.). Επίσης, το εγκαλούμενο σωματείο συμπλήρωσε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου πέντε παραπομπές με ισάριθμες τιμωρίες, που του επιβλήθηκαν με απόφαση του παρόντος Δικαιοδοτικού Οργάνου για παράβαση των διατάξεων του παρόντος Κανονισμού και για τον λόγο αυτό του επιβάλλεται, επιπλέον της ανωτέρω επιβληθείσας ποινής του χρηματικού προστίμου των διακοσίων (200) ευρώ, και ανεξάρτητα από την πρόσθετη ποινή βάσει των διατάξεων της υποτροπής, η ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ (άρθρο 30 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.). Συνολικά δε, κατά συγχώνευση

των ανωτέρω χρηματικών ποινών, επιβάλλεται στο εγκαλούμενο ΤΑΑ το χρηματικό πρόστιμο των δύο χιλίων εκατό (1.100) ευρώ (αναλογική εφαρμογή άρθρου 13 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.).

Η Πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα