ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου: Θέλει ρεβάνς ο «δικέφαλος» για την ήττα της πρεμιέρας

Newsroom
ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου: Θέλει ρεβάνς ο «δικέφαλος» για την ήττα της πρεμιέρας

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Φοίνικα Σύρου στο ματς που ανοίγει την αυλαία στον δεύτερο γύρο της Volley League.

Με το ματς που άρχισε το φετινό πρωτάθλημα της Volley League ξεκινά και ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Φοίνικα Σύρου (19:15, ΕΡΤ3) αναζητώντας την ρεβάνς για την ήττα στην πρεμιέρα, μια ήττα που αν είχε αποφευχθεί, τώρα ο «δικέφαλος» θα ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού έχει βάλει «φωτιά» στο φετινό πρωτάθλημα, με τους «πράσινους» να έχουν 18 βαθμούς, τον Ολυμπιακό 17 και τον ΠΑΟΚ 16, ενώ ακολουθεί ο Φοίνικας με 13.

Το σημερινό ματς έχει τεράστια σημασία για την συνέχεια του πρωταθλήματος, το οποίο φέτος δεν έχει play off.

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Φοίνικας έχει κάνει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, αλλά έχει αξιόλογη ομάδα και πιθανότατα να επιστρέψει και ο Τζούριτς. Εμείς έχουμε δείξει σταθερότητα το τελευταίο διάστημα και κοιτάμε τη δουλειά μας. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Είμαστε κοντά στη διακοπή του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από καλό σερί και θέλουμε να συνεχίσουμε με νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να βελτιωθούμε κι άλλο στη βαθμολογία και παράλληλα να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας» ανέφερε ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, για την σημερινή αναμέτρηση.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα