Με το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής

Newsroom
Με το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής

bet365

Με το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού στο PAOK Sports Arena που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ-3 ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τις τρεις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό σε Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους πράσινους με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει κοντά στην κορυφή (5η αγωνιστική, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, 26/11, 19:15, ΕΡΤ-3).

O τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Κέρδισε και μέσα στο γήπεδο του στο τελευταίο παιχνίδι. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ελπίζω να είμαστε καλά κα να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Πρόγραμμα βουνό είχαμε όλη την προηγούμενη περίοδο. Είμαστε συνηθισμένοι πλέον σε αυτά. Αυτό που θέλω εγώ είναι να είμαστε υγιείς και να παρατάξουμε την ομάδα όπως θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτός είναι ο δικός μου… πονοκέφαλος. Πλεονέκτημα δεν ξέρω αν έχουμε αλλά σίγουρα ο κόσμος πάντα μας βοηθάει και είναι στο πλευρό μας. Δίνει μια “ένεση” ώστε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα χωρίς βαθμολογική απώλεια και χωρίς απώλεια σετ και έχει βασικό στόχο να διατηρήσει το αήττητο στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι που θα δώσει μακριά από την έδρα του. Τη σεζόν 2020-21 οι πράσινοι νίκησαν δύο φορές με 3-2 σετ σε αναμετρήσεις που έγιναν στο "Παλατάκι' της Πυλαίας.

Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού Σωτήρης Συναδινός δήλωσε: «Είναι ακόμα ένα δυνατό ματς. Σαν ομάδα περιμέναμε να αρχίσουν τα απαιτητικά ματς ώστε να δούμε την απόδοση μας και να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη για μια ακόμα νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί για τον αγώνα και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σε 71 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 44-27.

Volley League Ανδρών - 5η αγωνιστική

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

PAOK Sports Arena 19.15 (ΕΡΤ-3): Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βασδέκης, Λούμσι, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Δ. Βικέλας Σύρος 19.00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Πρέντζας, Μενεσλής, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Μίλωνα 20.00 (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Βελώνης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Ιωάννου, Βαρατάσης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Δ. Βικέλας Βέροια 17.00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Γεωργιάδης Ε., Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Χανός, Πλιάχα, Γραμματεία: Συρομάχου.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα