Δράση στην Volley League γυναικών με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να ξεχωρίζει

Newsroom
Δράση στην Volley League γυναικών με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να ξεχωρίζει

bet365

Μεγάλα παιχνίδια έχει η 3η αγωνιστική στην Volley League γυναικών που θα διεξαχθεί Τετάρτη. Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ενώ σημαντικά είναι και τα ματς Πανναξιακός-ΑΟ Θήρας και Θέτιδα-Παναθηναϊκός.

Η δράση στη Volley League γυναικών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση καθώς έχουμε την πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική της σεζόν όπου ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Για τον Δικέφαλο είναι το τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι καθώς αντιμετώπισε διαδοχικά ΑΟ Θήρας (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και τώρα τον Ολυμπιακό, με τις ερυθρόλευκες να είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που έχουν κάνει το 2χ2 (και μαζί με τον Άρη οι μοναδικές που δεν έχουν χάσει σετ).

Στο γηπεδούχο ΠΑΟΚ ο Τάκης Φλώρος έχει πλέον έναν ευχάριστο πονοκέφαλο καθώς με την έλευση των αδελφών Λι πρέπει να επιλέξει ποια από τις τέσσερις ξένες που έχει στο ρόστέρ του θα μείνει εκτός από αυτό το σπουδαίο ματς, το οποίο θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena.

«Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη στο πρωτάθλημα, δεν παύει να είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, όπου φυσικά κι οι δυο θέλουμε τη νίκη», σχολίασε ο Τάκης Φλώρος ο οποίος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του ως προς τις επιλογές της 14άδας και τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει επηρεαστεί από την ήττα στην έδρα της ΑΕΚ.

«Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε και το προηγούμενο παιχνίδι μας, αλλά το μυαλό μας είναι τώρα στον Ολυμπιακό και σε καμία περίπτωση δεν μας έχει επηρεάσει. Ο Ολυμπιακός έχει δώσει μέχρι τώρα τέσσερις πολύ σημαντικούς αγώνες στην Ευρώπη, πήρε δύο σπουδαίες προκρίσεις και είναι λίγο πιο μπροστά όσον αφορά την αγωνιστική του ετοιμότητα ωστόσο κι η δική μας ομάδα είναι αποφασισμένη για τη νίκη».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, με τον Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, εν όψει του σπουδαίου αγώνα, που είναι ταυτόχρονα και το πρώτο εκτός έδρας ματς των ερυθρόλευκων για τη φετινή σεζόν στη Volley League.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι. Επιδίωξη μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και φυσικά να φύγουμε με τη νίκη από την έδρα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια εμφάνιση που θα μας οδηγήσει στη νίκη», είπε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων με την Σάσκια Χίπε να συμπληρώνει: «Έχουμε μπροστά μας το πρώτο σημαντικό παιχνίδι για το Ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά πηγαίνουμε στην έδρα του ΠΑΟΚ για τη νίκη. Για τις νέες μας παίκτριες θα είναι μια νέα εμπειρία αλλά μετά τα παιχνίδια μας στην Ευρώπη θεωρώ είμαστε έτοιμες. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση τη δεδομένη στιγμή και έχουμε καταφέρει να εξελισσόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Επίσης η δύναμή μας είναι ότι οι παίκτριες που έρχονται από τον πάγκο σε οποιαδήποτε στιγμή, δίνουν λύσεις στον αγώνα και μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτές».

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Άρης (μαζί με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό) ταξιδεύει στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Ο Άρης θέλει να κάνει το 3χ3 και να παραμείνει στην κορυφή ενώ η Λαμία αναζητά την επιστροφή στις νίκες με τις δύο ομάδες να μην αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.

Σπουδαίο ματς και στη Βούλα όπου η τοπική Θέτιδα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Η γηπεδούχος ομάδα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στο ματς με τον Άρη, ενώ ο αήττητος Παναθηναϊκός από τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη στο Μαρούσι με αντίπαλο τον Πανναξιακό. Χωρίς προβλήματα θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες, με την Αθηνά Παπαφωτίου που την ταλαιπωρούσε ένα ελαφρυ διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Πανναξιακό, βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Απόστολου Οικονόμου.

Η ΑΕΚ, που επίσης έχει κάνει το 2χ2, αγωνίζεται στην έδρα του Ηλυσιακού που έχει ένα ακόμη δύσκολο ματς (ΠΑΟ και Θήρα οι αντίπαλο του στις δύο πρώτες αγωνιστικές) με την Ένωση να μην έχει τις δύο άτυχες του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, Όλγα Βεργίδου, Παναγιώτα Διώτη.

Το ντέρμπι των Κυκλάδων ανάμεσα στον Πανναξιακό και στον Α.Ο. Θήρας αναμένεται με ενδιαφέρον. Οι Ναξιώτες θέλουν με την δύναμη της έδρας να πανηγυρίσουν τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και να εξαργυρώσουν με βαθμούς την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν επί του Παναθηναϊκού πριν λίγες ημέρες, ενώ η ομάδα της Σαντορίνης στοχεύει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Στον Πειραιά ο Πορφύρας αγωνίζεται για πρώτη φορά στην έδρα του μετά τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Λαμία, Αμαζόνες και αναζητά τους πρώτους του βαθμούς στη Volley League κόντρα στο Μαρκόπουλο που πανηγύρισε το περασμένο Σάββατο το πρώτο του τρίποντο με αντίπαλο τη Λαμία.

Αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και στο κλειστό του Ευόσμου, όπου ο Αίας υποδέχεται τις Αμαζόνες με τις φιλοξενούμενες να στερούνται και σ’ αυτό το ματς των υπηρεσιών της Βραζιλιάνας Κάρλα Μορέιρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

PAOK Sports Arena, 18.00: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμ., Ισκάς, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Βασδέκης, Λούμσι, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Χαλκιοπούλειο Λαμίας, 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 - Α.Σ. Άρης

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Μαυράκης, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Καλαντζής, Στάικος, Γραμματεία: Τσάβου.

Γ. Γεννηματάς Βούλας, 18.00: Α.Σ.Π. Θέτις - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Βελώνης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Σπίγγου, Κατερλή, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Δ.Α.Κ. Ευόσμου, 18.30: Α.Π.Σ. Αίας - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες

Διαιτητές: Μαυρίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Παπαδοπούλου Χρ., Κοτσικάρη, Γραμματεία: Λάμπρου.

Δ.Α.Κ. Νάξου, 19.00: Πανναξιακός Α.Ο.Ν. - Α.Ο. Θήρας

Διαιτητές: Πρέντζας, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Κουκουμάκας, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Κλειστό Ιλίσιων Αντώνης Φώτσης, 19.45: Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Ε.Κ.

Διαιτητές: Λιάκου, Μεταξά, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Μαλλιάρα, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Κρητικού.

Π. Σαλπέας Πειραιάς, 20.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Α.Ο. Μαρκοπούλου

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Νικάκης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Παπαχατζής, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα