Σημαντική ενίσχυση με Ακτάς για την Θέτιδα Βούλας (vid)

Σημαντική ενίσχυση με Ακτάς για την Θέτιδα Βούλας (vid)

bet365

Μια ακόμα πολλή καλή κίνηση για την Θέτιδα Βούλας με την ομάδα των Νοτίων Προαστίων να ανακοινώνει την απόκτηση της Τουρκάλας Τζεϊντά Ακτάς.

Με παίκτρια που αγωνίζεται στην Εθνική Τουρκίας, μιας από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του γυναικείου βόλεϊ ενισχύθηκε η Θέτιδα Βούλας. Συγκεκριμένα η ομάδα των Νοτίων Προαστίων απέκτησε την Τζεϊντά Ακτάς, με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής: «Ο Α.Σ.Π.Θέτις Βούλας καλωσορίζει στην οικογένεια του με ιδιαίτερη χαρά την διεθνή Τουρκάλα ακραία Τζέϊντα Ακτάς (1.91, 18/08/1994), η οποία θα αποτελέσει την φετινή σεζόν ένα από τα ισχυρά όπλα της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε με την ομάδα της PTT Spor στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, ενώ αυτή η σεζόν θα είναι η πρώτη της εκτός Τουρκίας.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Kuzeyboru, Besiktas, Beylikduzu, VakıfBank Türk Telekom, Nilufer Belediyespor, Halkbank Ankara, Canakkale Belediyespor.

H Τζέϊντα πραγματοποίησε τις πρώτες της δηλώσεις στην σελίδα του συλλόγου μας αναφέροντας:

«Ξεκινώ ένα νέο ταξίδι στην καριέρα μου με τη νέα μου ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που θα συνεργαστώ με την Θέτιδα Βούλας στην Ελλάδα.

Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω μέλος αυτής της ομάδας και της οικογένειας. Ειλικρινά, δεν μπορώ να περιμένω, ώστε να επιτύχω νέους στόχους και να ζήσω σε μια από τις καλύτερες πόλεις της Ελλάδας με την Θέτιδα!

Μείνετε συντονισμένοι για τη νέα σεζόν ... Σας ευχαριστώ πολύ!»

Καλωσορίζουμε την Τζέϊντα στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την Θέτιδα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα