Κιαπίνι: «Αρχίσαμε με άγχος, χαίρομαι που λειτούργησαν οι αλλαγές»

Ο Κιαπίνι

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στις τοποθετήσεις του στην ΕΡΤ μετά το 3-2 στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου έκανε την ανάλυσή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλεσάντρο Κιαπίνι έπειτα από τη νίκη του Παναθηναϊκού (3-2 σετ) απέναντι στον Πανιώνιο:

«Αρχικά, θέλω να πω ότι αρχίσαμε με άγχος. Δεν κάναμε αυτά που δοκιμάζουμε στην προπόνηση και χάσαμε τον ρυθμό μας στην επίθεση. Από το δεύτερο σετ και μετά, ξεκινήσαμε να βρίσκουμε το ρυθμό μας, τα κορίτσια άρχισαν να το πιστεύουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Οι αλλαγές έπαιξαν μεγάλο ρόλο, και χαίρομαι που λειτούργησαν. Έτσι μπορώ να υπολογίζω σε πολύ περισσότερες αθλήτριες στη διάρκεια της σεζόν».

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα