Αιγάλεω: Πήραν την Διώτη οι νεοφώτιστες

Newsroom
Αιγάλεω: Πήραν την Διώτη οι νεοφώτιστες

bet365

Την απόκτηση της Παναγιώτας Διώτη ανακοίνωσε το Αιγάλεω με τις νεοφώτιστες να ενισχύονται εν' όψει της πρώτης τους συμμετοχής στην Volley League Γυναικών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Αιγάλεω έχει ως εξής: «Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Παναγιώτα Διώτη.Η Παναγιώτα την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΚ ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΓΣ Λαμίας, Ηρακλή Κηφισιάς, Πανναξιακό, Tfoc (Γαλλία), Vasas (Ουγγαρία), Volley Lugano (Ελβετία), ΑΟ Θήρας και Παναθηναϊκό. Επίσης είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα γυναικών.Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»

«Να χτιστεί ομάδα που θα έχει συνέχεια»

Η δήλωση της Διώτη για τη συνεργασία με το Αιγάλεω:«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που η νέα σεζόν θα με βρει στο Αιγάλεω, μια νεοφώτιστη ομάδα στην πρώτη κατηγορία που θέλει να διεκδικήσει την παραμονή της και να χτίσει μια ομάδα για να υπάρξει συνέχεια και στο μέλλον!

Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να βάλω το λιθαράκι μου σ’ αυτή την προσπάθεια και να καταφέρουμε μαζί να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας!Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, γιατί με την πρόταση τους μου έδειξαν πόσο ήθελαν να με εντάξουν στο σύνολο της ομάδας και πόσο πιστεύουν σ’ εμένα! Καλή σεζόν με υγεία να έχουμε!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα