Επέστρεψε στην ενεργό δράση για τον Ολυμπιακό η Κονόμη

Επέστρεψε στην ενεργό δράση για τον Ολυμπιακό η Κονόμη

Newsroom
Επέστρεψε στην ενεργό δράση για τον Ολυμπιακό η Κονόμη

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή της λίμπερο Αρέτα Κονόμη η οποία θα ενισχύσει την ομάδα του Πειραιά στο υπόλοιπο της σεζόν.

Λίγους μήνες μετά από την απόσυρση της από την ενεργό δράση η Αρέτα Κονόμη επέστρεψε και θα φορέσει και πάλι την φανέλα του Ολυμπιακού.

Η σπουδαία λίμπερο της ομάδας βόλεϊ η οποία έχει κατακτήσει το Τσάλεντζ Καπ, 8 πρωταθλήματα και 7 Κύπελλα Ελλάδος επέστρεψε για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τον στόχο του που είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αρέτα Κονόμη, η οποία επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας. Η Αρέτα Κονόμη εντάσσεται στο δυναμικό των Πρωταθλητριών Ελλάδας μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και τέθηκε από την Τετάρτη (15/12) στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού, Κάρλο Παρίζι.

Στις δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr η Αρέτα Κονόμη ανέφερε τα εξής: «Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω. Είμαι αρκετό καιρό εκτός αλλά θα προσπαθήσω να επανέλθω όσο πιο γρήγορα γίνεται για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της όπως κάναμε κάθε φορά. Ο ανταγωνισμός φέτος είναι πολύ μεγάλος και έχουν ενισχυθεί οι περισσότερες ομάδες αλλά αυτό παραμένει και το κίνητρο μας. Εύχομαι να έχουμε ύγεια και να παίξουμε όμορφο βόλει».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα