Volley League Γυναικών: Μεγάλη μάχη αήττητων στη Μίκρα

Newsroom
Volley League Γυναικών: Μεγάλη μάχη αήττητων στη Μίκρα

bet365

Με τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό να ξεχωρίζει, καθώς είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα, διεξάγεται αύριο Τετάρτη η 7η αγωνιστική στην Volley League Γυναικών.

Άρης και Παναθηναϊκός, οι μοναδικές αήττητες ομάδες μέχρι στιγμής ομάδες στη Volley League γυναικών, συγκρούονται το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό της Μίκρας στο πολύ μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.

Το πρώτο σερβίς της 7ης στροφής του πρωταθλήματος θα γίνει στον Πειραιά και στο Μαρκόπουλο.

Ο Πορφύρας θα υποδεχθεί «Π. Σαλπέας» την Α.Ε.Κ. με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους. Η ομάδα του Πειραιά στοχεύει στους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η Ένωση να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα της βαθμολογίας.

Στο κλειστό των Μεσογείων, το Μαρκόπουλο θα φιλοξενήσει τον Α.Ο. Θήρας, με τις γηπεδούχες να αναζητούν αγωνιστική ανάκαμψη καθώς μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ οι φιλοξενούμενες θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους.

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Α.Ο. Λαμίας 2013 στο «Χαλκιοπούλειο», καθώς θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Στα ευχάριστα για τον Ηλία Αγγέλη, η επιστροφή της Έλενας Κουντουρά στην αγωνιστική δράση, μετά την απουσία της από τις αναμετρήσεις με Α.Ε.Κ. και Α.Ο. Θήρας.

Την ανοδική της θέλει να συνεχίσει η Θέτιδα Βούλας, η οποία θα υποδεχθεί στο «Γ. Γεννηματάς» τον Αίαντα Ευόσμου. Η ομάδα της Βούλας θέλει απέναντι στον Αίαντα την Τετάρτη και κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. το Σάββατο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις πριν ταξιδέψει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Σκαντίτσι για τη φάση των 32 του Τσάλεντζ Καπ. Από την άλλη, ο Αίας άφησε πίσω του την ήττα από τον Πανναξιακό και ταξιδεύει στην Αθήνα με στόχο την κατάκτηση βαθμού ή βαθμών.

Κιτρινόμαυρες και πράσινες έχουν κάνει το 6Χ6 έχοντας χάσει μόλις ένα σετ, αλλά από σήμερα το βράδυ θα πάψουν να συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Ξεκινά μια σειρά αγώνων με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από τους προηγούμενους. Αυτή τη στη στιγμή εμείς κι ο Παναθηναϊκός είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα και ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα ποιοτικό αντίπαλο με γεμάτο ρόστερ. Περιμένουμε να έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα», είπε ο τεχνικός των γηπεδούχων Γιάννης Τσαϊρέλης και αναφορικά με το εάν το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα μπορεί να αλλάξει τους στόχους της ομάδας του, τόνισε: «Μεμονωμένα από αυτό το παιχνίδι όχι, αλλά σίγουρα η σειρά των αγώνων με Παναθηναϊκό, Σαντορίνη, ΑΕΚ, Ολυμπιακό θα δείξει που μπορούμε να φτάσουμε».

Χωρίς προβλήματα ο Άρης, χωρίς προβλήματα και ο Παναθηναϊκός που αναχώρησε νωρίς το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη με τον Απόστολο Οικονόμου να δηλώνει: «Είναι το πρώτο δύσκολο ματς για τη φετινή σεζόν. Κι οι δύο ομάδες προερχόμαστε από μια θετικής σειρά αποτελεσμάτων και νομίζω ότι αύριο θα φανεί ποιος βρίσκεται επάξια στην πρώτη θέση και όχι λόγω προγράμματος. Ξέρουμε ότι ο Άρης εντός έδρας παίζει πολύ κι ότι οι επιθετικές του αιχμές είναι οι Μερκάδο, Έβανς οπότε έχουμε ως στόχο να τις περιορίσουμε για να κερδίσουμε».

Ο Πανναξιακός έχοντας πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη μέσα στη σεζόν, μετά το διπλό στον Εύοσμο, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που μετρά τέσσερις σερί νίκες και βρίσκεται πίσω από τους δύο πρωτοπόρους.

Πολύ σημαντικό ματς είναι και το τελευταίο (χρονικά) που διεξάγεται στο «Αντώνης Φώτσης» μεταξύ Ηλυσιακού και Αμαζόνων. Η γηπεδούχος ομάδα έδειξε καλά στοιχεία κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του Νίκου Κωστακόπουλου και αναζητεί την πρώτη της νίκη, ενώ οι Αμαζόνες μετά από δύο σερί ήττες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

«Π. Σαλπέας» Πειραιάς 17.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Χρηστίδης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Γεωργοπούλου, Μουζακίτη, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Μαρκόπουλου 17.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου - Α.Ο. Θήρας
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μενεσλής, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Σταθοπούλου, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Οικονόμου Δ.

Χαλκιοπούλειο Λαμίας 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Κουτσής, Μαυράκης, Παρατηρητής: Παναγής, Επόπτες: Σκορδαρά, Στάικος, Γραμματεία: Καραβανά.

«Γ. Γεννηματάς» Βούλας 18.00: Α.Σ.Π. Θέτις - Α.Π.Σ. Αίας
Διαιτητές: Λιάκου, Μαύρος, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Σαμοθράκης, Παυλάκης, Γραμματεία: Κρητικού.

Μίκρας 18.00: Α.Σ. Άρης - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασδέκης, Λούμσι, Γραμματεία: Τερζή.

Δ.Α.Κ. Νάξου 19.00: Πανναξιακός Α.Ο.Ν. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Νικάκης, Μάλφας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Θεοδοσίου, Κουκουμάκας, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

«Α. Φώτσης» Ιλίσια 19.45: Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Κώτσας, Σπίγγου, Γραμματεία: Τάλαρου.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα