ΑΟ Θήρας: Με ροζ κορδέλα ενάντια στον καρκίνο του μαστού οι νησιώτισσες

Newsroom
ΑΟ Θήρας: Με ροζ κορδέλα ενάντια στον καρκίνο του μαστού οι νησιώτισσες

bet365

Αξιέπαινη κίνηση από τον ΑΟ Θήρας, με την ομάδα της Σαντορίνης να αγωνίζεται κόντρα στον Ηλυσιακό με ροζ κορδέλα μπαίνοντας στην «μάχη» κατά του καρκίνου του μαστού.

Οι ομάδες σε οποιοδήποτε άθλημα αυτό που θα πρέπει να κοιτάζουν πρώτα από όλα είναι η κοινωνική προσφορά. Μια προσφορά που μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους, όπως με σοβαρά μηνύματα. Όπως αυτό του ΑΟ Θήρας, με την ομάδα της Σαντορίνης να μπαίνει δυνατά στην «μάχη» κατά του καρκίνου του μαστού. Οι νησιώτισσες στον αγώνα με τον Ηλυσιακό φορούσαν την γνωστή ροζ κορδέλα, περνώντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «O A.O. Θήρας στην «πρώτη γραμμή» της «μάχης» κατά του καρκίνου του μαστού

Με την εμβληματική «ροζ κορδέλα», το διεθνές σύμβολο ελπίδας και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, στις φανέλες τους αγωνίστηκαν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Σαντορίνης, κόντρα στον Ηλυσιακό Α.Ο. οι αθλήτριες του Α..Ο. Θήρας, που για μια ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό του «πρόσωπο».

Με αφορμή την παγκόσμια καθιέρωση του μήνα Οκτώβριου, ως Μήνα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, τα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου, ξεκίνησαν μία σειρά δράσεων στους εντός έδρας αγώνες τους, στην προσπάθεια να στείλουν στο κοινό το δικό τους μήνυμα αφύπνισης και ενημέρωσης για την προληπτική έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της πιο συχνά εμφανιζόμενης κακοήθειας στις γυναίκες.

ΑΟ Θήρας

Παράλληλα ο Α.Ο. Θήρας, που δηλώνει «παρών» στην «μάχη» κατά του καρκίνου του μαστού, θα συμμετάσχει και στην προσεχή εκδήλωση του νεοσυσταθέντος Παραρτήματος Θήρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, που σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών του στο νησί μας.

Σε αυτή την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ.στο πολιτιστικό κέντρο «ΜΠΕΛΛΩΝΕΙΟ», μεταξύ εκλεκτών προσκεκλημένων, όπως ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνιος Σιγάλας & η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης και Γενική Γραμματέας του Παραρτήματος Ψυχικού – Φιλοθέης κα. Βίκυ Λοΐζου, θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία μελών της διοίκησης και αθλητριών του Α.Ο. Θήρας. Μάλιστα εκ μέρους του Δ.Σ του συλλόγου μας στην επιστημονική επιτροπή θα συμμετέχει και ο κ. Θανάσης Μέντας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Ε. κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του ΚΕ.Υ.Ε.Ε.Ψ. κ. Ιωάννης Ντίνος θα μιλήσουν με ΘΕΜΑ: «Η Ε.Α.Ε. στα 63 χρόνια Αντικαρκινικού Αγώνα & στην Ψυχική και Κοινωνική Υποστήριξη Ογκολογικών Ασθενών και Συγγενών τους».

Τέλος για αυτό τον μήνα στους εντός έδρας αγώνες του Α.Ο Θήρας θα διανεμηθεί στους φιλάθλους ενημερωτικό υλικό, με πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές για τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού στην αντιμετώπιση της νόσου, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς όταν εντοπιστεί έγκαιρα, είναι ευκολότερο να αντιμετωπιστεί».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα