Π.Α.Ο.Κ.: Θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις

Newsroom
Π.Α.Ο.Κ.: Θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις

bet365

Ο Δικέφαλος του Βορρά στην τρίτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία με τον Τάκη Φλώρο να παραμένει στην τεχνική του ηγεσία.

Οι ασπρόμαυρες κατέκτησαν πέρσι τον πρώτο τους τίτλο στη μεγάλη κατηγορία επικρατώντας στον τελικό του Κυπέλλου του ΑΟ Θήρας, ετοιμάζονται για την παρθενική Ευρωπαϊκή συμμετοχή τους και τη φετινή σεζόν θα παρουσιαστούν με τον ίδιο ελληνικό κορμό αλλά και τέσσερις νέες ξένες αθλήτριες οι οποίες αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τις Μάγια Κολάρ (Ισπανία), Ζουλιέ Φιντόν (Γαλλία) και τις δίδυμες αδελφές Λι Ντα Γεόνγκ, Λι Γιάε Γεόνγκ που είναι θα γίνουν οι πρώτες Κορεάτισες αθλήτριες οι οποίες θα αγωνιστούν στη Volleyleague Γυναικών. Το ρόστερ του Π.Α.Ο.Κ. για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ. Ο Τάκης Φλώρος (Προπονητής Π.Α.Ο.Κ.) λέει πως θα είναι «ένα Πρωτάθλημα μαραθώνιος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα