Για 8ο χρόνο παρέμεινε στον ΑΟ Θήρας η Αρτακιανού

Για 8ο χρόνο παρέμεινε στον ΑΟ Θήρας η Αρτακιανού

bet365

Παίκτρια του ΑΟ Θήρας για όγδοη συνεχόμενη χρονιά θα είναι η Μαριαλένα Αρτακιανού, με την ομάδα της Σαντορίνης να ανακοινώνει την παραμονή της 27χρονης λίμπερο.

Κάτοικος Σαντορίνης θα είναι για όγδοη συνεχόμενη χρονιά η Μαριαλένα Αρτακιανού. Η 27χρονη λίμπερο συμφώνησε με τον ΑΟ Θήρας και θα παραμείνει στο νησί. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας που ξεκινάει με το γνωστό τραγούδι της Πρωτοψάλτη έχει ως εξής: «Σαν ηφαίστειο που ξυπνά εφτά γενιές σβηστό. Λάβα μου, λάβα μου αίμα μου ζεστό…»

Για χάρη της Μαριαλένας Αρτακιανού ίσως η Λίνα Νικολακοπούλου χρειαστεί να αναπροσαρμόσει τους στίχους της τεράστιας επιτυχίας της…
Η λίμπερο της Εθνικής ομάδας θα συνεχίσει να φορά και τη φανέλα του ΑΟ Θήρας καθώς η καριέρα της είναι συνυφασμένη με τα γαλανόλευκα (ξεκίνησε την καριέρα της στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης).

Η Μαριαλένα, αφού συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα επιστρέψει στη βάση της για 8η συνεχόμενη χρονιά και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην ομάδα μας.
Ο Α.Ο. Θήρας της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών και ομαδικών στόχων».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ NEWS FEED