Για 8ο χρόνο παρέμεινε στον ΑΟ Θήρας η Αρτακιανού

Για 8ο χρόνο παρέμεινε στον ΑΟ Θήρας η Αρτακιανού

bet365

Παίκτρια του ΑΟ Θήρας για όγδοη συνεχόμενη χρονιά θα είναι η Μαριαλένα Αρτακιανού, με την ομάδα της Σαντορίνης να ανακοινώνει την παραμονή της 27χρονης λίμπερο.

Κάτοικος Σαντορίνης θα είναι για όγδοη συνεχόμενη χρονιά η Μαριαλένα Αρτακιανού. Η 27χρονη λίμπερο συμφώνησε με τον ΑΟ Θήρας και θα παραμείνει στο νησί. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας που ξεκινάει με το γνωστό τραγούδι της Πρωτοψάλτη έχει ως εξής: «Σαν ηφαίστειο που ξυπνά εφτά γενιές σβηστό. Λάβα μου, λάβα μου αίμα μου ζεστό…»

Για χάρη της Μαριαλένας Αρτακιανού ίσως η Λίνα Νικολακοπούλου χρειαστεί να αναπροσαρμόσει τους στίχους της τεράστιας επιτυχίας της…
Η λίμπερο της Εθνικής ομάδας θα συνεχίσει να φορά και τη φανέλα του ΑΟ Θήρας καθώς η καριέρα της είναι συνυφασμένη με τα γαλανόλευκα (ξεκίνησε την καριέρα της στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης).

Η Μαριαλένα, αφού συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα επιστρέψει στη βάση της για 8η συνεχόμενη χρονιά και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην ομάδα μας.
Ο Α.Ο. Θήρας της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών και ομαδικών στόχων».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα