Η διεθνής Καναδή Μίτροβιτς στον ΑΟ Θήρας

Η διεθνής Καναδή Μίτροβιτς στον ΑΟ Θήρας

bet365

Ο ΑΟ Θήρας πρόσθεσε στο ρόστερ του την Καναδή διεθνή Αντρεα Μίτροβιτς.

Σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ΑΟ Θήρας στην Α1 βόλεϊ γυναικών καθώς απέκτησε την Καναδή Αντρεα Μίτροβιτς.

Η διεθνής παίκτρια συμφώνησε με τον σύλλογο της Σαντορίνης ώστε να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων της.
Η Μίτροβιτς είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας του Καναδά και χθες μάλιστα αγωνιζόταν στο παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία (3-0) για το Volleyball Nations League.

Η Μίτροβιτς γεννήθηκε στο Οντάριο του Καναδά και ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ με την ομάδα Etobicoke 381 για να βρεθεί στις αναπτυξιακές ομάδες του Καναδά. Το 2017 μετακόμισε στις ΗΠΑ και το Buffalo University για να ακολουθήσει το 2019 το Arizona State όπου είχε ως προπονητές την Σάνια Τομάσεβιτς (πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού) και τον Κάρλος Μορένο (έχει αγωνιστεί στο Παγκράτι και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς).

Τη σεζόν 2020-2021 είχε την πρώτη της ευρωπαϊκή εμπειρία αγωνιζόμενη με τη ρουμανική CSU Medicina Târgu Mureș κι από την επόμενη σεζόν θα φορά τη φανέλα του ΑΟ Θήρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα