Γκόρτσιανουκ: Ο Ρώσος πατέρας και η Ουκρανή μητέρα στα καταφύγια του Χάρκοβο

Newsroom
Γκόρτσιανουκ: Ο Ρώσος πατέρας και η Ουκρανή μητέρα στα καταφύγια του Χάρκοβο

bet365

Ο Ζένια Γκόρτσιανουκ ζει το δικό του δράμα με τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς ο Ρώσος πατέρας του και η Ουκρανή μάνα του είναι σε καταφύγιο στο Χάρκοβο.

Έχοντας μεγαλώσει με πατέρα Ρώσο και μάνα Ουκρανή, ο Ζένια Γκόρτσιανουκ δεν θα φανταζόταν ποτέ του πως θα ζούσε, όσα ζει αυτές τις μέρες και μάλιστα εξ’ αποστάσεως. Ο ακραίος του Αριστοτέλη Σκύδρας βλέπει με τρόμο τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, καθώς στο Χάρκοβο βρίσκεται η οικογένειά του. Προσπαθεί να μιλήσει με τους δικούς του και όταν το κάνει νιώθει καλύτερα και ξεπερνάει τον φόβο του.

Ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis ανέφερε σχετικά: «Ακουγόταν για ημέρες ότι θα γίνει κάτι, στις 5 το πρωί με πήρε η αδερφή μου να μου το πει, τα αμάξια έτρεχαν να φύγουν μακριά από την εμπόλεμη ζώνη. Οι γονείς μου ζουν στο Χάρκοβο, υπάρχουν πυροβολισμοί, βόμβες και ο κόσμος ψάχνει τα υπόγεια για φαγητά. Γενικότερα είναι ψύχραιμοι γιατί το περίμεναν, αλλά δεν το πίστευαν ότι θα συμβεί. Ο κόσμος κρύβεται στο μετρό ενώ όσοι έχουν εξοχικές κατοικίες είναι τυχεροί».

Για την οικογένεια του στην Ουκρανία, είπε: «Στην οικογένεια μου ο πατέρας μου είναι Ρώσος και η μητέρα μου Ουκρανή, έχω φίλους που είναι στα σύνορα και αυτή η κατάσταση είναι κάτι που δεν το θέλει κανένας. Πάντα την πληρώνει ο λαός, ενώ εγώ όσο μπορώ να έχω επικοινωνία μαζί τους, παραμένω ήσυχος. Τώρα μπορούν να φύγουν μόνο άνθρωποι άνω των 60 όπως και μικρά παιδιά. Ο πατέρας μου ήρθε από το Ροστόφ στην Ουκρανία εδώ και 40 χρόνια…».

Τις τελευταίες ημέρες ανεβάζει φωτογραφίες από το Χάρκοβο για το πως ήταν πριν την επίθεση των Ρώσων. Προσεύχεται όλος αυτός ο εφιάλτης να τελειώσει το συντομότερο δυνατό, με τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπου του Αριστοτέλη Σκύδρας να είναι δίπλα του και να τον στηρίζουν.

 

PRE LEAGUE Τελευταία Νέα