Φλώρος: «Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα αθλητικό θαύμα» (vid)

Φλώρος: «Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα αθλητικό θαύμα» (vid)

Gazzetta team
Φλώρος: «Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα αθλητικό θαύμα» (vid)

bet365

Για αθλητικό θαύμα έκανε λόγο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Τάκης Φλώρος μιλώντας για το πως από το πουθενά μέσα σε λίγα χρόνια οι «ασπρόμαυρες» έφτασαν να κατακτήσουν το Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 3-0 του ΑΟ Θήρας, κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του, το Κύπελλο. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τάκης Φλώρος που έχει κατακτήσει 4 φορές το τρόπαιο, ανέφερε τα εξής: «Έπαιξα στον ΠΑΟΚ 6-7 χρόνια, 6-7 χρόνια προπονητής, η καρδιά μου είναι στον ΠΑΟΚ, Ποτέ ένας τελικός δεν είναι εύκολος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα χωρίς παράδοση στο γυναικείο βόλεϊ, ουσιαστικά η ομάδα έχει κάνει ένα αθλητικό θαύμα. Από την ώρα που την ανέλαβε ο κ. Αμοιρίδης, η ομάδα μέσα σε τέσσερα χρόνια ανέβηκε στην Α1 και κατέκτησε έναν τίτλο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Για την χρησιμοποίηση της Πυλαίας ως έδρα και τον κόσμο: «Ακόμα είναι νωρίς. Άλλωστε, φέτος δεν υπήρχε κόσμος στα γήπεδα. Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική. Εάν ένα τμήμα πάει καλά, ο κόσμος του ΠΑΟΚ στηρίζει».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: «Σίγουρα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και φυσικά στη μνήμη του Νότη Λίτσα. Κανονικά αύριο θα πίναμε μαζί καφέ και θα συζητούσαμε τον τελικό. Έφυγε νωρίς και αυτός ο τίτλος είναι δικός του».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ NEWS FEED