Παπαδόπουλος: «Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δέχεται επίθεση»

Παπαδόπουλος: «Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δέχεται επίθεση»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δέχεται επίθεση»

bet365

Για επίθεση που δέχεται η οικογένεια του ΠΑΟΚ σε όλα τα μέτωπα, έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος του ΑΣ του «δικεφάλου του βορρά» Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά ο Παπαδόπουλος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με αφορμή την στάση της ΕΟΠΕ στο θέμα των εισιτηρίων του final-4 ανέφερε τα εξής: «Είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι τίποτα πλέον δεν είναι τυχαίο. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δέχεται επίθεση σε όλα τα μέτωπα. Από τα γεγονότα του ποδοσφαίρου, την έδρα του Final 4 Χάντμπολ Ανδρών στη Γλυφάδα, την έδρα του Final 4 Μπάσκετ Γυναικών πάλι στη Γλυφάδα, τον πανομοιότυπο τρόπο αποκλεισμού των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, με ευνοημένο πάντα συγκεκριμένο σωματείο, τις διαιτητικές αποφάσεις στο πόλο, αλλά και γενικότερα σε όλα τα αθλήματα, ακόμη και στα ηλικιακά, συναντάμε απέναντί μας το ‘’αόρατο μακρύ χέρι’’ του συστήματος.

Ποιο είναι το σύστημα, όλοι το ξέρετε. Ο ΠΑΟΚ έσπασε τα δεσμά των χρεών στο ποδόσφαιρο και τρομάζει με τον Ιβάν Σαββίδη στην ηγεσία. Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ με τους σερί τίτλους τους σε όλα τα αθλήματα και την οικονομική τους υγεία τρομάζουν επίσης!

Πάει να γίνει καινούργιο σκάνδαλο. Όλα τα F4 γίνονται στη Γλυφάδα. Μέλι έχει; Στο χάντμπολ δεν είχαμε κόσμο και στο μπάσκετ γυναικών σταμάτησαν τους οπαδούς μας στη Λάρισα.

Ζητήσαμε 500 εισιτήρια. Μπορεί ακόμη και σήμερα η ΕΟΠΕ να στείλει 300 προσκλήσεις μέχρι το απόγευμα. Δεν είναι ισότιμο αυτό που κάνει. Εμείς ζητήσαμε να είναι παρόντες και οι φίλαθλοι μας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα