Αμφίρροποι αγώνες με φόντο τα προημιτελικά

Gazzetta team
Αμφίρροποι αγώνες με φόντο τα προημιτελικά

bet365

Έξι εισιτήρια αναζητούν κατόχους την Τετάρτη 31/1 και Πέμπτη 1/2 για να ολοκληρώθει η φάση των «16» του Κυπέλλου Γυναικών.

Το πρόγραμμα ξεκινάει από τα Μεσόγεια, με την αναμέτρηση του Μαρκόπουλου με την Ηλιούπολη. Η νεανική ομάδα του Κώστα Σωτηρόπουλου θα επιδιώξει να συλλέξει εμπειρίες και στον θεσμό του Κυπέλλου, ενώ η Ηλιούπολη θέλει την πρόκριση στην 8άδα.

Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στη Νέα Γενιά με τον Ολυμπιακό. Θα είναι αγώνας – γιορτή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που πρωταγωνιστεί στην Α2 (είναι πρωτοπόρος του Β1 ομίλου) με αντίπαλο το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αμφίρροπη αναμέτρηση θα γίνει στην Σαντορίνη ανάμεσα στον ΑΟ Θήρας και στον Αίαντα. Πρόσφατα για την 13η αγωνιστική της Volley League,η ομάδα των Κυκλάδων ήταν η νικήτρια με 3-2 σετ. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ή την Θέτιδα Βούλας.

Τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, με την Θέτιδα να είναι πρώτη και αήττητη στην Pre League και τον ΠΑΟΚ να έχει την ίδια πορεία στον Β2 όμιλο της Α2 γυναικών.

Μεγάλο ντέρμπι θα γίνει και στη Νάξο όπου ο φιναλίστ της περσινής χρονιάς, Πανναξιακός υποδέχεται τον ανεβασμένο φέτος, Άρη. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τους Μακεδόνες Αξιού που απέκλεισαν τον Πορφύρα με 3-0 σετ.

Τέλος, οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας που βρίσκονται στην 2η θέση του Α ομίλου της Α2 γυναικών, φιλοξενούν τον Ηλυσιακό που πρωταγωνιστεί στην Pre League, αλλά προέρχεται από ήττα από τον ΓΑΣ Μεσσαράς. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Κόρινθο που πέρασε χωρίς αγώνα, λόγω της αποχώρησης του Ηρακλή Κηφισιάς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα