Μουνιόθ: «Πιθανόν να παίξουν Αλεξίεφ, Κουμεντάκης»

Μουνιόθ: «Πιθανόν να παίξουν Αλεξίεφ, Κουμεντάκης»

Φώτης Καρακούσης
Μουνιόθ: «Πιθανόν να παίξουν Αλεξίεφ, Κουμεντάκης»

bet365

Αισιόδοξος πως τελικά οι Τοντόρ Αλεξίεφ και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης θα μπορέσουν να αγωνιστούν στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Ευχάριστα τα νέα για τον Ολυμπιακό αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τοντόρ Αλεξίεφ και Ραφαήλ Κουμεντάκης. Όπως σας γράψαμε και πριν, ο Βούλγαρος ακραίος δεν βρέθηκε καν στην προπόνηση, ενώ ο Έλληνας διεθνής έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ωστόσο ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Φερνάντο Μουνιόθ εμφανίστηκε αισιόδοξος τονίζοντας πως και οι δύο θα παίξουν. Αρχικά ο Ισπανός ανέφερε: «Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν ώστε η διοργάνωση αυτή να φιλοξενηθεί στην Κρήτη. Πάντα η ομοσπονδία προσπαθεί να κάνει ότι δυνατόν καλύτερο για το ελληνικό κύπελλο. Η δική μας προσπάθεια είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και στον τελικό».

Για τον Αλεξίεφ και τον Κουμεντάκη: «Είναι πιθανόν να παίξουν. Ο Αλεξίεφ έκανε θεραπεία στην Αθήνα θα έρθει αύριο, το ίδιο θεραπεία έκανε και ο Κουμεντάκης, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουμε και τον Κώστα (σ.σ. Χριστοφιδέλη) ο οποίος μπορεί να παίξει».

Χριστοφιδέλης: «Στοχεύουμε την κατάκτηση του τροπαίου»

Από την πλευρά του ο Κώστας Χριστοφιδέλης που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Ευχαριστούμε το δήμαρχο για τη φιλοξενία. Να γίνουν όμορφα παιχνίδια σε αθλητικά πλαίσια. Στοχεύουμε στην κατάκτηση του τροπαίου και χρειαζόμαστε και την τύχη για να συμβεί αυτό».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα