Πανέτοιμοι για την πρόκριση στον ΠΑΟΚ (vid)

Φώτης Καρακούσης
Πανέτοιμοι για την πρόκριση στον ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Με το μυαλό στον μεγάλο ημιτελικό της Παρασκευής στο κλειστό της Ιεράπετρας και χωρίς να κοιτάζουν αν στον Ολυμπιακό παίζει ή δεν παίζει ο Τοντόρ Αλεξίεφ, οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους. Η ομάδα του Γιούρι Φιλίποφ θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο, το κλίμα στην ομάδα είναι το καλύτερο δυνατό και δεν λείπει η αισιοδοξία πω μπορεί να τα καταφέρει.

Μια αισιοδοξία που σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με τον αν οι Πειραιώτες θα έχουν στην διάθεσή τους τον Τοντόρ Αλεξίεφ. Στον ΠΑΟΚ η προπόνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς καμία αναφορά στον Βούλγαρο ακραίο. Άλλωστε οι «ασπρόμαυροι» στοχεύουν στον μεγάλο ημιτελικό να κάνουν το παιχνίδι τους που είναι να πιέσουν στο σερβίς και να βάλουν στην εξίσωση τον Όκολιτς και αυτό σκοπεύουν να το κάνουν χωρίς να εξαρτάται με το αν θα έχουν απέναντί τους τον Αλεξίεφ.

Το ευχάριστο για τον Ουκρανό προπονητή είναι πως δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού, ενώ όπως αναφέραμε το θετικό είναι το κλίμα που υπάρχει μετά και την αλλαγή προπονητή και τις τελευταίες εμφανίσεις του «δικεφάλου του βορρά».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα