Δεν προπονήθηκε ο Αλεξίεφ, ατομικό ο Κουμεντάκης (vid)

Φώτης Καρακούσης
Δεν προπονήθηκε ο Αλεξίεφ, ατομικό ο Κουμεντάκης (vid)

bet365

Χωρίς τον Τοντόρ Αλεξίεφ πραγματοποιείται αυτή την ώρα η προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου της Παρασκευής με τον ΠΑΟΚ. Ατομικό ο Κουμεντάκης. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο κλειστό της Ιεράπετρας ενόψει του αυριανού ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, με τον Φερνάντο Μουνιόθ να αντιμετωπίζει ήδη ένα σοβαρό πρόβλημα. Συγκεκριμένα απουσιάζει ο Τοντόρ Αλεξίεφ, με τον Βούλγαρο να μην βρίσκεται στο γήπεδο και όπως καταλαβαίνει ο καθένας η συμμετοχή στον ημιτελικό κρίνεται αμφίβολη, εκτός αν την τελευταία στιγμή οι Πειραιώτες κάνουν την έκπληξη και τελικά ο έμπειρος ακραίος μπορέσει να δώσει το παρών.

Δυστυχώς για τον Ισπανό τεχνικό η πιθανή απουσία του Αλεξίεφ δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα ενόψει του ντέρμπι με τον «δικέφαλο του βορρά», καθώς ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης. Ο Έλληνας διεθνής είχε αποχωρήσει τραυματίας στον δεύτερο ημιτελικό με τον Φοίνικα Σύρου, ωστόσο τα ρεπορτάζ τον ήθελαν να ξεπερνά το πρόβλημα και να αγωνίζεται. Λογικά αυτό θα γίνει και αύριο, απλά σήμερα προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και γι' αυτό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Σε αντίθετη περίπτωση βασικός ακραίος μαζί με τον Ραουβέρτινκ θα αγωνιστεί ο Κώστας Χριστοφιδέλης που από την πλευρά του απέναντι στην ομάδα της Σύρου έδειξε πανέτοιμος να βοηθήσει τους Πειραιώτες να φτάσουν σε ακόμα μία κατάκτηση Κυπέλλου. Στα της προπόνησης τώρα οι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν και αυτοί με την σειρά τους να χτυπήσουν στο σερβίς και κυρίως με τους Πετρέα και Ραουβέρτινκ που πάντα δυσκολεύουν την υποδοχή του ΠΑΟΚ, ενώ ποντάρουν πολλά και στην εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σμιτ, με τον Καναδό να δείχνει ασταμάτητος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα